to bol iba minútový trailer, čo sa šíril po nete... full verziu som už nevyhľadával ja asi trikrát... nechtiac proste som si na to spomenul po roku asi a som to išiel dakomu poslať, tak som si to znova pozrel... ale tretíkrát to už so mnou nič nerobilo... pozrel som a išiel som sa najesť
@strejdabob keď si predstavím, že by full verziu dávali čo ja viem v kine alebo čo koniec
TRIKRÁT? nie si v poriadku! a komu si to preboha posielal O.o ten niekto bol na diete a chcel si mu to uľahčiť,ale čo? na toto sa ja fakt môžem pozerať, všelijaké goreistický chujoviny v pohode, ale toto nie a už vôbec nie, keď to robia lesby :´(
cestou do Kauflandu sme raz mali aj taký nápad urobiť remake ale už v 3D, vtedy akurát vychádzal Avatar a raz som stretla takú ženu, čo vyzerala úplne ako tá bloncka stade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to ale nebolo dlhé video, či? lebo také krátke som videla celé dokonca dvakrát (nechtiac )
ty si to dal celé?
TRIKRÁT? nie si v poriadku! a komu si to preboha posielal O.o ten niekto bol na diete a chcel si mu to uľahčiť,ale čo? na toto sa ja fakt môžem pozerať, všelijaké goreistický chujoviny v pohode, ale toto nie a už vôbec nie, keď to robia lesby :´(
@mcvpn prosím?????????????????? o tomto si mi nevravela!!! to aké dlhé bolo? čo v tom bolo? ako...ako si mohla? tak veľa krát???? LUCKA!!!!!!!!!
tak prvýkrát, lebo no, potom som to asi zo zvedavosti, či to ešte bude účinkovať a potom som to niekomu posielala, že toto ee
pamätám si, že raz som mala takú stolicu, že som si to asi pustila, lebo som si chcela overiť, či som dosiahla takú nezdravú farbu
to je ináč strašne známe na internete, tak to len šírim ďalej a ináč tým slečnám zaplatili honorár po 500 USD alebo tak nejak za to - dosť málo
@mcvpn mala doma? to ako dvd? si si kúpila?
Si zákerná. Ale keď som chcela chudnúť, mohla si mi to poslať...
a to posledné. PROSÍM????
Tak zrejme keď im platili, nemysleli na to, že to bude také slávne. a ak to tie devy vzrušovalo, mali to v pohode..
cestou do Kauflandu sme raz mali aj taký nápad urobiť remake ale už v 3D, vtedy akurát vychádzal Avatar a raz som stretla takú ženu, čo vyzerala úplne ako tá bloncka stade
a ešte dačo: "pamätám si, že raz som mala takú stolicu, že som si to asi pustila, lebo som si chcela overiť, či som dosiahla takú nezdravú farbu"