Už dlhšie som rozmýšľala nad tým založiť si k-popovú skupinu Preto som si aj založila Birdz aby som sa dozvedela či by mal niekto záujem a tak Najlepšie by bolo kebyže je to človek ktorý býva na východnom Slovensku alebo aby mohol dochádzať Na vš
A k téme, určite by som nemala záujem. Jednak ako píše @1 , miliarda vzhliadnutí zaručená. Okrem toho, ako to povedať, k-pop so slovenskými členmi... To je taký k- / nek- pop.
Ale tak nejdem ti kaziť žiadne sny, možno sa tu niekto nájde, možno sa vám podarí niečo spraviť, ale..
@HiyoriNeeHyung aj ja si hľadám členov do metalovej kapely z TN a okolia, uz som našiel 3 tak sme 4-a, ale ešte potrebujem troch, moja rada! Nehľadaj na birdz..
@HiyoriNeeHyung tak ja som našiel na pokec.sk, ale skôr odporúčam blog.cz vytvoriť info aj všetko popísať a všade kde sa dá vyriešiť link, a dať na blogu mail a potom uz len ten kontrolujes..
@HiyoriNeeHyung A este jedna rada - ak to chces naozaj založiť, hlavne sa nevzdávaj Lebo aj ja som najprv prvé dva týždne nemohol nikoho nájsť, potom som na to týžden sral že to nikdy nenájdem, vsade ma ignorovali, mail bol stále prázdny a ja smutný, ale potom už sa mi pár ludí ozvalo, jeden bol z Juhu, a ja som zo Severného Slovenska, potom dalsí si to rozmyslel, ale jeden bol dokonca z rovnakého mesta jak ja (DCA) a on mal dokonca aj mixový pult, čo som plánoval kupiť na nahrávanie ale už som nemusel a kamosov čo vedia hrať na elektrickej gitare, a doma som akurát mal jednu nepoužívanu tak hrali na nej a proste už sa to rozbehlo Este troch nazbierame a spievame...
Aj ked sa ti nebudu ozývať stále dávaj reklamy na tvoj blog a pís vsade možné
@HiyoriNeeHyung AAAA už máme dalsieho! Co výborne hrá na bicie, čiže už máme gitaru aj bicie aj spev AKurát sa mi ozval na azete Takže už nás je 5 Už len dvaja...
@HiyoriNeeHyung neviem sice co to znamena, ale neviem v com pojde o k-pop, ak nevies po korejsky, nie si korejcanka a predpokladam, ze sa ani na korejcanku nijako nepodobas?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
K-pop je kórejský pop.
A k téme, určite by som nemala záujem. Jednak ako píše @1 , miliarda vzhliadnutí zaručená. Okrem toho, ako to povedať, k-pop so slovenskými členmi... To je taký k- / nek- pop.
Ale tak nejdem ti kaziť žiadne sny, možno sa tu niekto nájde, možno sa vám podarí niečo spraviť, ale..
ale aj tak nechápem čo to má s tancovaním
Aj ked sa ti nebudu ozývať stále dávaj reklamy na tvoj blog a pís vsade možné