Čaute hľadám na nete nejaký obchod kde by som si mohol zakúpiť tú takú hrkaciu snežiacu guľu ale neviem to nájsť som stratený. Prosím pomôžte poradte nejaký e-shop alebo aj normálny obchod
- potrebuješ nejaký sklenený pohár s vekom (ja som použila taký malý z jogurtu)
- v lekárni si vypýtaj glycerol (má väčšiu hustotu ako voda, preto tam ten sneh sneží), stačí aj 100ml na malú nádobu (stojí to asi tak euro) zvyšok doplň vodou až takmer po okraj
- na veko zvnútra nalepíš sekundovým lepidlom čo ja viem figúrku z kinderka alebo tak a nasypeš dovnútra malinké biele flitre (dostať v papiernictve alebo v Da Vincim a pod.)
- lepidlom potri závit veka a prišróbuj na fľašu
- hrkaj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
- potrebuješ nejaký sklenený pohár s vekom (ja som použila taký malý z jogurtu)
- v lekárni si vypýtaj glycerol (má väčšiu hustotu ako voda, preto tam ten sneh sneží), stačí aj 100ml na malú nádobu (stojí to asi tak euro) zvyšok doplň vodou až takmer po okraj
- na veko zvnútra nalepíš sekundovým lepidlom čo ja viem figúrku z kinderka alebo tak a nasypeš dovnútra malinké biele flitre (dostať v papiernictve alebo v Da Vincim a pod.)
- lepidlom potri závit veka a prišróbuj na fľašu
- hrkaj!
moje vyzerá takto:
» www.birdz.sk/webka/hellium/f...