Raz dávno som hrala jednu hru, ktorá sa nehrala na nete, ale názov si nepamätám. Pamätám si len že hlavný hrdina mal zachrániť brata, ocitol sa na dákej stanici, potom ked sa scena zmenila bol v dákych ruinách, mal sa premeniť na takeho demona aby mal sil
@mefistotel Blade of Time je to kde ta necudne oblecena nerealisticky vyzerajuca sotva 18rocna deva beha a snazi sa ma presvedcit, ze tie bikini su potrebne k boju? Lebo ak je to ono tak to si prave odporucil dobry kybel sraciek
@ygor nahodou Blades of Time je velmi dobra hra, hratelnost - velmi dobra; obtiaznost - vynikajuca; pribeh - priemerny. A je to japonska hra co by si cakal ze tam daju staru babku namiesto toho? a este k tomu japonska zena v 16 a v 30 vyzera skoro tak isto takze asi tak.... A este k tomu ona je nieco ako poloboh, pred koncom sa zmeni na skoro neporazitelneho boha ale potom sa zmeni spat na cloveka. A este k tomu ma velmi podobne šaty ako lara croft takze nic zvlastneho
@kosmiklove X-blade existuje(grafika trosku na styl anime) a Blades of Time som zabudol dat na konci "s" pri blade, ale da sa povedat ze ani nezabudol, lebo pise sa to tak aj tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
LoL, wowko hrám tri roky, a vravím že toto nebolo na nete
Už to mám zase stiahnuté a hrám Shade je proste pecka