Nemám čo počúvať. Poznáte niečo iné ako pop? Nejakú novú skupinu, alebo takú o ktorej nikto nevie, niečo rýchle, čo má v sebe život alebo kopu životnej frustrácie alebo pasivitu k vlastnej existencii alebo čokoľvek, čo mi pripomenie, že žijem, napíšte mi.
@dconan tos odkal vyhrabal??? jan wayne - because the night,o-zone, a este to moonlight shadow tieto disco prerabky nemaju chybu...ale ja by som radsej skusil originaly ,
a ked hladam dobru novu hudbu dam si radio FM,Pohoda starych alebo pripravovanych artistov alebo na myspace.com ci deezer.com preklikavam cez osuchane oblubene skupiny ...to je ta naj cesta
.. a tiez k Black Sabbathu by som rad este pricuchol
inak zabudol som uvies dajake slovenske menej zname kapely, napr:
- Chiki liki tua - asi najlepsia dnesna slovenska alternativa
- Bez ladu askladu - vyznamna kapela z revulucnych cias, v ktorej spieval organizator festivalu Pohoda Andrej Kascak a hral byvali riaditel STV Richard Rybnicek
- Slobodna europa - punk-rock
- Karpadske chrbaty - partia starych chlapov hrajucich svoju hudbu
- Tublatanka - dajaky slovensky metal prva dva albumy sa v celu daju pocuvat, dalsie som radsej nepocuval
- Jaro Filip - Za dedinou nie je jeho jedina pesnicka
- Jaromir Nohavica - uz zludovatele ceske pesnicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
tu si mozes vybrat....playlist je napisany na youtube... dufam ze najdes nieco poriadne
» www.birdz.sk/forum/hladam-hu...
toto som myslel
a ked hladam dobru novu hudbu dam si radio FM,Pohoda starych alebo pripravovanych artistov alebo na myspace.com ci deezer.com preklikavam cez osuchane oblubene skupiny ...to je ta naj cesta
toto sme počúvali cez prázdniny v Grécku, a ozaj netuším, či sa to hralo aj tu alebo nie...
Pozri.
Začiatok s tým týpkom je oničom ale tá pesnička sa mi páči
daj vedieť či páči alebo mám tápať inde
Noumena - Misanthropolis. Vážne doporučujem Máš tam aj text
hm a este...yeah yeah yeahs, the hives, the kills, modest mouse, death cab for cutie
dufam, ze si to aj niekto precita kua
Chuck Berry - mal velky vplyv na vyvoj popularnej hudby, starina, ale originalna (
The Beatles - najuspesnejsia kapela "vsetkych cias" - vsetky su dobre
Jimi Hendrix - jeden z najlepsich gitaristov, ak nie najlepsie :p (
Bob Dylan - ovplyvnil mnoho hudobnikov (
Ramones - prva puck-rockova kapela (
Nirvana - najvyznamjensi predstavitel Grunge-rocku (
Bob Marley - zakladatel Reggae (
Eric Clapton
The Doors
Led Zeppelin
Guns'n'Roses
Janis Joplin
Red Hot Chilli Peppers
Queen
Elliott Smith
A kopa dalsich, ku ktorym som sa este nedostal.
Vyhladaj na wiki a youtube, hadam prides na svoje
- patri medzi nich .. mam ich na zozname
.. a tiez k Black Sabbathu by som rad este pricuchol
inak zabudol som uvies dajake slovenske menej zname kapely, napr:
- Chiki liki tua - asi najlepsia dnesna slovenska alternativa
- Bez ladu askladu - vyznamna kapela z revulucnych cias, v ktorej spieval organizator festivalu Pohoda Andrej Kascak a hral byvali riaditel STV Richard Rybnicek
- Slobodna europa - punk-rock
- Karpadske chrbaty - partia starych chlapov hrajucich svoju hudbu
- Tublatanka - dajaky slovensky metal prva dva albumy sa v celu daju pocuvat, dalsie som radsej nepocuval
- Jaro Filip - Za dedinou nie je jeho jedina pesnicka
- Jaromir Nohavica - uz zludovatele ceske pesnicky
a zrovna ma uz nic dalsie nenapada ..