Volá sa Slavka a bola na akcii Gangy Prešporku,v Rajderoch, Mala čierne Kožene nohavice, Vytratila sa strasne rychlo ani som si nestihol vypitat aspon icq... Plz ak ju niekto poznate tak dajte vediet... Dakujem
nebud nastvany , my by sme ti urcite pomohli , len je mala sanca , ze niekto tu bude vediet o ktore dievca ide...ja to chapem , ze by si ju chcel najst , no neda sa najst nejaky iny sposob , cez znamych abo priatelov sa popytat , vypatrat nejake informacie
@10 ok, z polutovania som nechcel ani reagovat, lebo dajme tomu, ze aj ja by som takto rad nasiel nejakych ludi... ale ked uz ides niekomu nadavat do debilov, tak sa nauc aspon gramatiku, nech sa to neobracia proti tebe
Tiež ste jak prijebaní, kopa zbytočných komentárov, poznám alebo nepoznám, kecy typu nečudujem sa že odišla a pod. pičoviny si nechajte pre seba
@Mayo Ty sa tiež musíš chytať každej pičoviny aby si mal čo napísať.
Fakt jak banda primitívov, radšej nech tu nikto sa ani nič nepýta lebo vy si vždy nájdete dačo uštipačné čo mu povedať, a ešte sa tvárite akože veď my sa iba vyjadrujeme..
@10 Chlape chceš po nás niečo a pritom povieš že ťa nezaujímame. Inak povedané chceš nás jednoducho využiť. Keby mi na nej naozaj tak záležalo sa chytám každej slamky a nie: nevedia, idte do rite, aj keď chcete pomôcť. A potom že ťa človek odsudzuje. Samozrejme ako inak si si už musel pridať ďaľšie rečnícke dristy na typ že si myslíme že sme dokonalý a že sme zakompexovaný...
Mna vobec nezaujimaju tvoje keci stil zlate stranky a ine kktiny... Ty Defekt.
Myslim ze si este moc malicky na to aby si mohol vobec nieco take pisat ze vyuzivam ludi.
Pozri sa vobec ani netusim preco si sa zapojil do tejto diskusie.
Zalozil som tuto temu lebo som spoliehal ze su tu aspon trosku normalny ludia co by mozno vedeli pomoct teraz uz viem ze to bola chyba.
A okrem toho to tvoje "chytam sa kazdej slamky" ZIADNA TAKA DRBNUTA SLAMKA NENI... Co myslis ze ucelom tejto temy nebolo nahodou to aby som niaku slamku objavil?
Akurat sa mi dostalo par posmeskou a trapnych kecou...
Jasné, si o 3 roky starší ako ja tak si boss. Ten somár bol myslený v dobrom, keby som ti mal nadávať tak to vyzerá inak. Zlaté stránky. Čo je na tom? Keď vieš jej meno a má vlastné býanie môžeš ju násť. Poprípade keď má nejaké netradičné priezvisko je dosť možné že sa dovoláš jej rodine. Takže aký si mal následne problém keď si napísal že ťa nezaujímajú naše názory? (a myslím že je zrejmé že si predovšetkým reagoval na môj príspevok) A toto je fórum kde človek má na danú tému diskutovať nie zoznamka alebo pošta pre teba takže otázky a pripomienky sú na mieste.
Využívaš ľudí. Prepáč, možno je prehnané ale iný výraz ma nenapadol na situáciu keď po niekom niečo chceš a následne mu povieš že ťa nezaujíma. :p
ale kriste co sa tolko vzrusujete..jednoducho sa opytal ci to dievca niekto nepozna,a uz je z toho koniec sveta? A je pochopitelne(hadam...) ze nezaujimave su pre neho tie nazory kde ho zdrbavate.nad takymto sa pozastavovat, ved to bola normalna otazka..
1. Nemuseli ste naňho hneď vybehnúť, prečo to neskúsiť takýmto spôsobom keď to má (aj keď minimálnu) šancu na úspech?
2. @wolwos ty si sa tiež prejavil tou výbušnou reakciou, nabudúce odporúčam takéto rýpanie odignorovať... A k téme - čo tak skúsiť napísať organizátorom? Kontakt by mali mať na každého hráča ako už spomenul @faramir a možno budú ochotní ti pomôcť...
Ok mozno som trosku vybuchol to berem. A problem je ten ze viac ako polovica hracov nebola vopred registrovana. Kazdopadne skusam vsetko mozne a uvidime co z toho
keby si mal zaujem pracujem ako sukromny detektiv a ja ti ju vypatram na hodinu berem 500 inak nemas sancu ju najst vazne uz nikdy tak co dohodneme sa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Takto ju nenájdeš, skús zlaté stránky
Tie vase keci, a drísty, Male Zakomplexovane slovensko.
Clovek nieco skusi a hned ho za to idu odsudzovat, Hlavne ze vy ste vsetci Najlepsi najkrajsi a najuzasnejsi.
Samozrejme patrat budem dalej aj keby som mal na to cakat do buduceho roka na dalsi rocnik akcie... Ale to je jedno kdo nezazil nepochopí...
Neviem ci myslime na tu istu osobu, ale ak ano, tak ti mozem rovno povedat, ze z toho nic nebude... Ale tak, mozno mam na mysli inu Slavu...
a preco mam ten pocit ze toto je jedina odpoved na otazku v @1 pripevku ?!
@Mayo Ty sa tiež musíš chytať každej pičoviny aby si mal čo napísať.
Fakt jak banda primitívov, radšej nech tu nikto sa ani nič nepýta lebo vy si vždy nájdete dačo uštipačné čo mu povedať, a ešte sa tvárite akože veď my sa iba vyjadrujeme..
Ja si to budem riesit radsej sam...
Asi som prilis naivny ked som vobec v nieco dufal...
Uz radsej sa ani nezapajajte do Diskusie skusil som to a zistil ze UZ NIKDY VIAC NIKDO NIC TAKETO NESKUSAJTE!!!!
A na margo mojej gramatiky, Mozem ju tasko J***T.
tss
Nevies o co ide tak stfu plz...
Ja neviem ty si d*b**ty?
nevies citat ?
Nedopina ti to?
Sa pozri co si pisal ty.
Mna vobec nezaujimaju tvoje keci stil zlate stranky a ine kktiny... Ty Defekt.
Myslim ze si este moc malicky na to aby si mohol vobec nieco take pisat ze vyuzivam ludi.
Pozri sa vobec ani netusim preco si sa zapojil do tejto diskusie.
Zalozil som tuto temu lebo som spoliehal ze su tu aspon trosku normalny ludia co by mozno vedeli pomoct teraz uz viem ze to bola chyba.
A okrem toho to tvoje "chytam sa kazdej slamky" ZIADNA TAKA DRBNUTA SLAMKA NENI... Co myslis ze ucelom tejto temy nebolo nahodou to aby som niaku slamku objavil?
Akurat sa mi dostalo par posmeskou a trapnych kecou...
No nič škoda písmen na teba...
Jasné, si o 3 roky starší ako ja tak si boss. Ten somár bol myslený v dobrom, keby som ti mal nadávať tak to vyzerá inak. Zlaté stránky. Čo je na tom? Keď vieš jej meno a má vlastné býanie môžeš ju násť. Poprípade keď má nejaké netradičné priezvisko je dosť možné že sa dovoláš jej rodine. Takže aký si mal následne problém keď si napísal že ťa nezaujímajú naše názory? (a myslím že je zrejmé že si predovšetkým reagoval na môj príspevok) A toto je fórum kde človek má na danú tému diskutovať nie zoznamka alebo pošta pre teba takže otázky a pripomienky sú na mieste.
Využívaš ľudí. Prepáč, možno je prehnané ale iný výraz ma nenapadol na situáciu keď po niekom niečo chceš a následne mu povieš že ťa nezaujíma. :p
1. Nemuseli ste naňho hneď vybehnúť, prečo to neskúsiť takýmto spôsobom keď to má (aj keď minimálnu) šancu na úspech?
2. @wolwos ty si sa tiež prejavil tou výbušnou reakciou, nabudúce odporúčam takéto rýpanie odignorovať... A k téme - čo tak skúsiť napísať organizátorom? Kontakt by mali mať na každého hráča ako už spomenul @faramir a možno budú ochotní ti pomôcť...