Hľadám názov pesničky. POZOR! Mám ju v short verzii a chcem ju celú.
Nemám ten soundhound program, či čo to je. A fakt vás nepotrebujem obťažovať s tým, že v refréne sa spieva nananá a na konci lalalá. Jednoducho mp3 z tohto videa je krátka. Možno je to len úsek, ale páči sa mi žáner. Tak sa pýtam, či ju poznáte, či to nie
@roxanie nemas zac, ked sa chces kvalitnejsieho hardstylu nabazit pozri si Qlimax - jeden z najvacsich ak nie najvacsi hardstylovy event, ktory sa opakuje raz rocne, na youtube su cele koncerty...ja som velmi vyberavy co sa tyka hardstylu a preto mam len par oblubenych, mozem odporucit headhunterz alebo showteka...naslo bys a aj viac ale teraz si asi nespomeniem
@yazoouf1 ty skaredy kokot pojebany mumacky zasraty mahagarsky zajebany picus debilny este raz to povies a vykastrujem ta kuchynskym nozom ponorenym v kyseline sirovej. Ty hovado nekulturne pojebane zasrate prijebane skurvene boha tvojho. Si ta najdem a zajebem.
@yazoouf1 mne mozes nadavat kolko chces, zasmejem sa aky si sprosty. Ale urazky na adresu Reginy ma dokazu vytocit az to nie je pekne!!! Tak si chod trenovat svoj pohlavny vztyk, ok?
@sugy1 ale ved nevnucuj to nasilu, ani mne sa to napr nepaci a preto sa uz so mnou nebudes bavit alebo co? nerozculuj sa nad blbostami, keby sem niekto postol video majka spirita tiez ho vysmejes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nepoznám, ľutujem, ixixixixix
@chalanodjazera tak ja počúvam všeličo hlavne to musí mať náboj ako toto
ahahaha, vsak som sa len pytal nie? ale ajtak si stojim za tym ze je skareda a nevje spievat
A premyslite si obaja, či sa vám dá v pondelok ísť von!