za cely zivot som spravila 1 web stranku dokonaly.tym.sk aj ta je este v uplnych zaciatkoch takze pomlcim ale ak to ma byt nieco jenoduche tak pohode len treba poslat ze jako to chces... a to jako uplne zadarmo?
Oslovte dvoch ludi na svetelektro.com ( Spolupracoval som s nimi kedysi, teraz sme kamarati, to mi vyhovuje ). Ked si pozriete stranku, tak na dokaz toho ze to ako tak vedia vam to stacit musi A oni to vedia
Ahoj ak ešte potrebuješ niekoho na tú stránku môžet ti pomôcť. Pracujem ako webdesigner pre programátorskú spoločnosť fatraware.sk. Nejake moje referencie nájdeš na www.tmdesign.wz.cz.
Sú tam uvedené kontakty ak máš záujem najlepšie je písať na mail.
Zdravím. Ja robím weboweé stránky. Ak má niekto zíujem môžete mi napísať na email mspiderv@gmail.com pretože sem príliš často nechodím. Moje referencie sú tu: » zahadyufo.php5.sk/web/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
len nakolko si seriozny ty?
Mam vsetkeho dost v praci,
no ked je to zaujimave, tak preco nie
Len teraz som este take 2 tyzdne plne vytazeny...
(samozrejme (x)html, css, xml - ale nie som weddesigner, ale programator)
TS
to je pekné, že hľadáš tvorcu web stránok, ale prečo si na začiatok názvu diskusie dal 32 podčiarkovníkov???? (mažem ich)
dooosť blbé
Sú tam uvedené kontakty ak máš záujem najlepšie je písať na mail.
Tomáš Mahút
» webkoder.sk/...