Hľadám niekoho, kto študuje (resp. študoval) na UKF v Nitre, Pedagogická fakulta - Slovenský jazyk a literatúra (učiteľstvo).
Cawte, Potreboval by som viac info o škole , o náročnosti a podobne, jednoducho čo najviac informácií, poprípade rozmýšľam nad kombináciu Slovenský jazyk - Geografia , takže kto študuje (študoval) na UKF Geo (učiteľstvo), tak by som mu bol veľmi vďačn
@marek2031 ..môžem ti povedať..že tá slovenčina je tak trochu náročná..či už na učiteľstve alebo prekladateľstve (čo študujem aj ja tam..ale nie slovenčinu..len z počutia kamošky viem ..ale ak sa na to dáš a si odhodlaný to aj dokončiť..tak to zvládneš
@marek2031 - študovala som tam a môžem ti preto povedať - ANI NAD TÝM NEUVAŽUJ!!!! je to tam strašné, otrasné a ešte keby si mal kombináciu s geografiou, to by si bol vlastne medzifakultný študent, však by si sa aj zbláznil, veď tam v rámci jednej fakulty nikto nič nevie
Ja mam tiez zaujem studovat na Fakulte prírodných vied, konkretne biológia v kombinácii so psychológiou, alebo biológia v kombinácii s výchovou k občianstvu. Vedel by niekto poradit??? Vopred dakujem
@overexcitedgirl slovenský jazyk a literatúra v kombinácii s hostóriou... tá ešte bola celkom v pohode - ale slovina.... to sú proste dve najjebnutejšie katedry na celej univerzite
moja spolubyvajuca študuje slj a geo , ona hovori ze škola to ťažká nieje, ale mrte ma toho vela, su to kvanta učív, ale tak tazke to vraj nieje , pokial ta bavi sedet doma nad knihami tak pohodka ..
Slovenský jazyk - Geografia, aj ja sa chystááám Neviete, či sa tam dá dostať aj bez prijímačiek? Príp. na čo sú zamerané - hlavne teda tá slovenčina....či tam je aj nejaký sloh alebo také niečo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov