Hladám RPG ktoré by som si mohol zahrať s bratom cez sieť. Proste kooperačne vyriešená kampaň ako cez Diablo 2... tým pádom už diablo 2 vypadáva. A nepíšte veci ako wowko a podobne kedže som nenapísal mmorpg
Diablo 1 ? Mne tá kooperácia osobne viacej sedela v jednotke, takže ak ste ju nehrali, tak šup šup, kľudne aj bez prídavku Helfire je to sranda. Potom je tu Newerwinter nights, s perfektným editorom, Icewind Dale 1 a 2, ale advanced Dundeon and Dragons mechanika hry je iba pre naozajstných borcov (viď ja ). Potom by si možno mohol skúsiť aj Warcraft 3, táto hra má nesmierne veľa kooperatívnych RPG máp, aj poriadne dlhých. Aha jasné, a taktiež Dungeon Siege.
@barky sice trojku som este poriadne nehral (je to novinka) ... na dvojke som multika neskusal ale urcite tam je a jednotku sme hravali kedysi davno v herni pred 10 rokmi furt...to bola nasa droga
@kosay dungeon and dragons ma celkom zaujalo ale nejak som nezistil ako sa to hra nespomenul si este baldurs gate i ked mne sa to moc nelubilo..vcetne ID a NN i ked NN je od bioware a oni robia popici hry...vsetky dragon age aj mass effecty mam kupene
@kosmiklove ako som povedal, nieeje to pre každého DnD nieje hra, ale súbor pravidiel hernej mechaniky, a má to viacero edícií a cca 1000 strán pravidiel. Ani ja to nemám nejako zmáknuté, ak by si však niečo takéto chcel "okoštovať", navrhujem, české Dračí Doupě Je to menej rozsiahle, avšak keďže architektom debrodružstiev je samotný človek/hráč, tak možnosti a limity sú dané čisto tvojou predstavivosťou.
@agrobrat hej, aj BG samozrejme je možnosťou, ale zo skúsenosti viem, že lineárny dej Icewind Dale je pre koop hranie omnoho príjemnejší.
@kosay neviem ci myslime to iste pretoze mam nieco s rovnomennym nazvom pre nintendo ds a vyzera to ako dungeon (nieco ako might and magic) ale akonahle pride k prvemu suboju tak som skoncil
Takže Warcraftu čo sa týka stretégie tam mám toho mrte odohrané,Diablo 1 je samozrejme absolvované takisto ako aj Baldur Gate,Titan Quest
@kosmiklove bioware su pani..... inak na dragon age mam nejaky bug.. proste si vyberem napr trpaslika potom classu a ked si vyberiem povod tak mi zmizne postava a pri vytvarani postavy proste ju nevidno... a mne na tom zalezi necchem mat random obludu nejaku a samozrejme nemam originalku...
Na mass effect 2 sa chystam inac az teraz a to icewind dale dobre vypada
plz nepoznas hru na styl kingdoms of amalur: reckoning/ skyrim/dragon age a nieco dalsie lebo stiahol som si skyrim ale low pc lagguje mi to hrozne asi si stiahnem kingdom. alebo porad plz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Alien Swarm, Left 4 Dead (2), Dead Island.
@riki137 poznam ale chcem riadne rpg aj tak dik
@agrobrat hej, aj BG samozrejme je možnosťou, ale zo skúsenosti viem, že lineárny dej Icewind Dale je pre koop hranie omnoho príjemnejší.
@kosmiklove bioware su pani..... inak na dragon age mam nejaky bug.. proste si vyberem napr trpaslika potom classu a ked si vyberiem povod tak mi zmizne postava a pri vytvarani postavy proste ju nevidno... a mne na tom zalezi necchem mat random obludu nejaku a samozrejme nemam originalku...
Na mass effect 2 sa chystam inac az teraz a to icewind dale dobre vypada