Chcem tepláky. Neviem kde ich kúpiť .. Prosím pekne neviete niaku stránku na niečo takéto ? » www.hiphopshopy.cz/219/damske-hiph... najvac su tie 3. , čierne xD
fúú teplaky som na sebe nemala ani nepamätam ale prvy odkaz ktory som našla » www.stylehiphop.cz/stylehiphop/esh... tam nemaju niečo take? a nie je jedno ake teplaky bnudeš mať na tancovanie?
nathalii ... no kukla som to ale veru nemajú tma nič také .. už hladám niečo podobné asi polhodinu a nič .. jasné že je to jedno ale ja chcem hentaké xD
@mefistofel ... už som také mala na tancovanie a boli uplne v pohode , vôbec mi neprekážali .. len som ich akosi rozškubla , preto hladám nové a nemožem nájsť žiadne také ..
ja som si kupovala v New Yorker-i podobné ako tie prvé sivé na stránke.akurát tak v pánskom oddelení ale dobre sa v tom tancovalo a odvtedy si inde ani nekupujem
Ale tie take siroke hip hopove ako boli tie prve na tvojom linku, no neviem... akoze beriem, ze to potrebujes na tancovanie, to ani nemusis nohami sa ucit tancovat, lebo ani nevidno co robis s nohami
Polozim otazku takto, pacia sa niekomu dievcata v takych sirokych teplakoch? Ked sa raz zacnu vazne nosit take namiesto legin, tak to bude smutna moda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
V teplákoch ti nevynikne ani riť, ani muffinok.
Ale tie take siroke hip hopove ako boli tie prve na tvojom linku, no neviem... akoze beriem, ze to potrebujes na tancovanie, to ani nemusis nohami sa ucit tancovat, lebo ani nevidno co robis s nohami
Polozim otazku takto, pacia sa niekomu dievcata v takych sirokych teplakoch? Ked sa raz zacnu vazne nosit take namiesto legin, tak to bude smutna moda