Ahojte.Hľadám niekoho hendikepovaného muža, kt. by som mohla robiť spoločnosť a pomáhať mu. Som zdravá a schopna...no na druhu stranu škaredá.Ak by si mal záujem napíš.
@marcello1111 Z toho, čo dostava od štátu osoba, kt. je zdravotne znevyhodnena...si často nedokáže zaplatiť asistenta. Nikdy mi o nič také ako si majetky nešlo.
Neni škaredá. Postavou. Tvarou vraj hej, ale bohvie. To moze byt trebars krivy nos alebo tvar ako po popaleninach, a stale si nemyslim ze by to mal byt problem v spoločnosti či v živote
@superuglygirl si chorá alebo co ze sa vyhýba svetlu??? Však ako keby si mala alergiu tak nepoviem ale asi nemás a akurat tak skodis svojej kozí lebo potrebuje vitamín D zo slnka a aj keď sa opalis však to zmizne za pár dní. A není pekne keď ti presvitaju žily a si úplne bledá.... Však nemás sa za co hanbiť každý je pekný svojim spôsobom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
zadara?
Edward, kde žiješ?
ona sa k nemu nasťahuje, akože mu bude pomáhať (do hrobu) a nakoniec všetko po ňom zdedí....