Ja som nikdy nerozumela tomu, prečo to ľudia robia... Aj tak sa dozvedia čo pre nich blízki majú a ani nemusia potom prekvapenie, prípadne nadšenie predstierať.
ked som bola mala,som hladala...ale teraz vacsinu hlavnych veci viem,co dostanem,lebo to poviem narovinu... nech nedostanem nejaku blbost...uz nie som male decko,aby som musela nejake prekvapenie mat... aj tak vzdy nejake je...
raz ked som bola mala som s bratom hladala a skoro vsetky darceky sme nasli. potom sme nemali pod stromcekom skoro ziadne prekvapenie, tak sme to aspon predstierali. v skutocnosti sme boli sklamani, odvtedy to nerobime
nemusim ich hladat,lebo presne viem kde ich mama dala aj ked si mysli ze to neviem a ked si vyberem darcek a vidim ze mi ho kupila tak to nehladam ale ked ona proste si ide sama do obchodu a kupi mi daco a ja neviem co a ona nema vkus musim pozret ci dobre kupila ked zle kupila tak jej nejak nepriamo naznacim ze taku vec by som v zivote nechcela a vzdy to dovtedy vymeni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
aj si sa potom na Vianoce tvaril prekvapene?
ale napriklad sestra mi vzdy nieco kupim a nikdy aj tak neviem co dostanem..aj kebyze chcem