hmm, niekto v ZA kto hladá bubeníčku (zatiaľ bez bicích do rockovej kapely a ideálne má priestor na hranie (ak by bol priestor, budú aj bicie...žial teraz ich nemám kam dať), nech sa ozve!
Tiež som na tom podobne, alebo som aspoň bola.. . svojho sna sa pomaly vzdávam ale zase! prišiel niekto kto ma k tomu zase nejako nasmeroval, tak teraz už len čakám na správnu chvílu
@exonr ja som sa nechvalil ale ukazal som ako hram o tom je ta tema...nemam sa cim chvalit...hram uz asi 4 roky ale uz rok som nehral..po roku nehrania som mal toto naucene a nahrane za 5hodin...ak mas so mnou problem tak my to prid povedat..
ja tiez amtersky spievam ,pisem texty a torsicku aj hram na akustickej gitare a bodlo by mi,keby som svoje napady mohla s niekym spojit a mozno by aj nieco vzniklo DAle ja som-Spisska Nova Ves zasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
STACI???som z race
od septembra budem bývať v BA...
a ak by si chcel neakú niekoľkoročnú klaviristku, totálne beginner gitaristku a salámistickú speváčku (s chrapľákom ako hovado ...
ozvi sa