gitaristov je plný chuj. ak chceš hrať v kapele tak hľadaj v prvom rade ty basáka a bubeníka a keď nájdeš tak to bude buď človek čo s tebou hrať nebude chcieť, strašný blbec, alebo človek čo metronom nevidel ani z diaľky kvôli poslednej možnosti som z bezpečnostných dôvodov prestal hladať, jak počujem, že niekomu kolíše tempo od 80 do 120 bpm a takty od 3/4 do 28/9 smiley: tak ma ide vystrieť a mám chuť zobrať nejaký tupý predmet a vraždiť.
preto každému hovorím nech hrá na base alebo bicích a nech to robí poriadne hlavne. a gitaru prenechajte zakomplexovaným narciskom s nejakou traumou z detstva
Nejaku traumu z dectva možno maš ty ked vobec nevies hrat
A asi si hladam kapelu lebo som nijakych bubenikov a ani basaka nenasiel ved sa len pitam
Tak sorry že si chcem najst zabavu.
@5 hej hrám šak mám aj traumy z detstva ale moja najväčšia trauma, je, keď vidím, že asi v živote nebudem hrať to čo chcem, na slovensku je 5 bubeníkov dokopy z toho žiadny nechce hrať to čo ja.
ak nájde niekto bicmana čo toto ubucha používa metronom a bude chcieť hrať takýto thrashík tak mi okamžite dajte vedieť, som ochotný sa aj presťahovať
@6 to ako hrám je len môj problém, som krivé prasa, solovať neviem, teda solovanie ma nebaví. nechcel som ťa nejako uraziť, len ma serie, že každý chce byť rockstar a chce hrať na gitare, jak hovorím, gitaristov je plná piča, ja to už nenechám, keď sa tomu tak dlho venujem a vrazil som do toho toľko čo stojí staršie auto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
preto každému hovorím nech hrá na base alebo bicích a nech to robí poriadne hlavne. a gitaru prenechajte zakomplexovaným narciskom s nejakou traumou z detstva
A asi si hladam kapelu lebo som nijakych bubenikov a ani basaka nenasiel ved sa len pitam
Tak sorry že si chcem najst zabavu.
ak nájde niekto bicmana čo toto ubucha používa metronom a bude chcieť hrať takýto thrashík tak mi okamžite dajte vedieť, som ochotný sa aj presťahovať
@6 to ako hrám je len môj problém, som krivé prasa, solovať neviem, teda solovanie ma nebaví. nechcel som ťa nejako uraziť, len ma serie, že každý chce byť rockstar a chce hrať na gitare, jak hovorím, gitaristov je plná piča, ja to už nenechám, keď sa tomu tak dlho venujem a vrazil som do toho toľko čo stojí staršie auto.