Určite ste už počuli túto frázu.. ide o domácich miláčikov, ktorý to nemajú v živote najľahšie. Touto cestou sa vás chcem spýtať na jednu vec. No.. možno ich bude viac.. takže, keby sa vo vašej škole zorganizovala zbierka pre opustené, nechcené a týrané z
súcitím so zvieratami najmä s tými, s kt. sa osud nemaznal, ale zo zásady ja zbierkam neverím kedže, ako som mala možnosť zistiť, polka vyzbieraných peňazí ide niekomu do vrecka, nech by ma akokoľvek niekto presviedčal, že to tak nieje...
akože, keď chcete naozaj pomôcť, choďte brigádovať do útulkov, doneste miesto peňazí balík psích granúl, staré deky, matrace, nech im v zime v tých klietkach nieje zima, a podobne...
osobne mám z toho lepší pocit, než hodiť niekomu euro do pokladničky, a nevedieť, kam poputujú
nemam prachy nazvys, ale ak by som mala, tak urcite by casto putovali utulku.... jeden cas, ked som nemala plny domov som bravala utulkacov k sebe do docasnej, hlavne velke psy, lebo s tymi vzdy boli problemy.... vsetky sa podarilo umiestnit do dobrych domo. kto sa o svoje penize boji, da sa pomoct inak, deky, matrace na zimu, slama, krmivo, voditka....
mam psika z utulku a aj psik co som mal pred tymto bol z utulku..nechapem preco si niekto kupuje psika z obchodu..ale to je o inom..
ja by som prispel..prispel by som na vsetko mozne ale ja uz tomuto neverim..neverim tym organizaciam ktorym ked dam svoje peniaze tak oni si nechaju 3/4 a tvaria sa aki su svati..
@myscha@3 Dobre si to povedala A máš úplnú pravdu.. Peniaze sú nanič.. Polovička peňazí a aj viac idú niekomu úplne inému ako by mali! Určite by bolo efektívnejšie ísť priamo do neakého miestneho útulku a pomáhat osobne.. Ale ruku na srdce! Kto má čas, a chcelosť?.. Len málo ľudí si zababre ruky s chorými, a hendikepovanými psami
@krivajucastonozka Čo si myslíš?.. Keď ich nikto nekúpi v obchode do 4 mesiacov, kam asi tak idú?
a nebolo by lepsie, keby sme tie opustene zvieratka bezbolestne utratili a masko predali napr. do ciny a za zarobene peniaze by sme pomohli opustenym detom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
akože, keď chcete naozaj pomôcť, choďte brigádovať do útulkov, doneste miesto peňazí balík psích granúl, staré deky, matrace, nech im v zime v tých klietkach nieje zima, a podobne...
osobne mám z toho lepší pocit, než hodiť niekomu euro do pokladničky, a nevedieť, kam poputujú
ja by som prispel..prispel by som na vsetko mozne ale ja uz tomuto neverim..neverim tym organizaciam ktorym ked dam svoje peniaze tak oni si nechaju 3/4 a tvaria sa aki su svati..
@krivajucastonozka Čo si myslíš?.. Keď ich nikto nekúpi v obchode do 4 mesiacov, kam asi tak idú?