@midnight BJSDNGVLKJSNKJLNGNELKNIOGLKSNLGNISNSLNEGKJNGJKnKJBUHFUEBžtýZH3uihčuyšýhuHUKBFJKryšwuhnrkHGYRFG23JILH84Yľýáyhčuihn bohový hlások! WUT?! Ehm...vlastne som sem dávala ja ako prvô ale...trošku že zlý link...sorko. 8) » vocaroo.com/i/s1GcxyOq4bVc...
@violinkenneth
sa ešte sťažuj že som dal za pravdu tvojmu vlastnému výroku
a... jáááj.
som vedel, ale nepochopil, lebo nemám, to len mikrofón a nevyspatosť ojebávajú v môj prospech
@sashinushka tak skús nahrať cez windows sound recording (taká malá utilitka, určite ju máš), a tam na vocaroo to potom len uploadni, má to tam na to link.
alebo skús @19
@33
Nie som si celkom istý, či toto tvrdenie zodpovedá realite, le každopádne som takýto grandiózny kompliment ešte nikdy nedostal! Červenám sa ako birdzlogo! :-S
@fragile. ježíííííš .D mi napadlo že chcem skúsiť ako moje hviezdoslovovsko kubinovske skills dokážu uchopiť takuto poéziu! len som a to zabudla! však toto sa dá na to dokonale využiť .D
@sugy1 a chcela som ťa tagnúť inak, že nech to posúdiš
Ale beriem ťa za slovo. Keď sa najbližšie stretneme, tak budem len ticho a budem ti veeeeľmi dlho pozerať do očí. Ok? (a to je rečnícka otázka slight_smile:
@narazuvzdornaa
okej, ty si zas rádio z 1985, kvalitou zvuku, čiže hlas cez to príliš nepočuť, ale... aspoň dačo, keďže tvoj som si absolútne nevedel predstaviť ako by mal znieť.
vcelku príjemné, to málo čo tam je z neho počuť
( @violinkenneth )
...a musím si ísť najprv nájsť čo to je to Far over misty mountains, či to vôbec poznám...
hm
toto myslíš(te)? to je dobrééé... a neni šance , ale idem trénovať, pre tú prdel
@sechs , tak novorocny prhovor uz ma svoju tradiciu 3 roky po sebe,... aj ked teda, dve roky neboli moc autenticke, ten prvy mal najvacsi smrnc a dakujem teda
že som zvedavý aký hlas máš ty mi došlo až keď som videl že si sem hodila link, ale...
hm.
k tebe som si predstavoval silnejší, pevnejší, výraznejší, taký viac ženský, plný a prierazný...
a tento je taký že 14ročná šedá myška sa snaží znieť sebavedomo...
(ani kúsoček to nie je myslené v zlom, len to vyjadruje moje prekvapenie)
@istsinka keby som odhadovala vek podľa hlasu, tak by som ti dala okolo 11 rokov
Minule som počúvala takú pani v buse, mala hlas 15 ročnej dievčiny, a pri tom vyzerala na 70. Celú dobu som bola v tom, že sa nejaké dievčence rozprávajú, až keď som vystupovala nastal moment prekvapenia
@die jop, BA.
a na tom že zniem nebratislavsky (alebo aspoň že to viem keď chcem) si dosť zakladám lebo celé to bratislavské znenie reči mi odjakživa pripadá hrozne ...hrubé a proste ako keby hovoril retardovaný
a vďaka.
tvoja nahrávka je kde?
@midnight na momentálom zariadení mi to akosi nefunguje, ale isto sa budem snažiť zapojiť :-S (keď sa mi podarí prekonať fakt, že mám oničom hlas a nemám ho rada)
@bebekex
Tak toto bola čistá telepatia! Priznaj, že si cítila vibrácie na anténach hlasiviek!
Ale ináč máš ešte lepší hlas ako som čakal! Páči sa mi ten jemno-chrapľavý podtón. Keby to nevyznievalo čudne, poviem, že si to budem púšťať na dobrú noc!
@sechs uplne v tu istu minuutuuu !!! a to je taký zufalcekovy hlas na ukazke
btw.ty mas na totalku radiovy hlas niekde som videla brigadu,ze-nahravanie meditacnych textov-prihlas sa tam! @motyylia ptm ked pridas svoj,tak ma tagni
@bebekex
Tak teraz si to zabodkovala. Dnes musíme byť istotne prepojení, lebo akurát dnes som z recesie presne na ten inzerát odpísal!!! A už mi inak aj odpísali, že im mám poslať mp3 nahrávku nejakého textu, aby sa vedeli rozhodnúť. Len neviem či mám šancu, keď chcú skôr "staršieho muža"
@istsinka heej jake origos pozvanie! kurnik buduci vikend som sa slubil frajerke... ale! skusim to poriesit @sechs prosiiim povedz ze si nerobil v hentej zumpe
@mielikki ale vôbec neznie strašne úplne v pohode, normálny je, tebe by inak ani taký tenučký ako má väčšina tu prítomných ani nešiel a to neber v zlom, len tým ostatným by som hlasy pomenila, lebo sa mi k nim veľmi nehodia :/
@snehovavlocka tak ďakujem teda a ja by som ani nechcela tenučký, mne osobne sa zdá, že môj je tenký až príliš, akonáhle prestanem rozprávať pokojne (ale nikdy som sa tak radšej nenahrávala len proste asi také to klasické, nie som na seba zvyknutá a zdá sa mi to desné
@mielikki tú nespokojnosť a šok asi všetci poznajú ja som zas bola sebou naopak príjemne prekvapená, lebo som si to pamätala oveľa horšie, ehm... :letim:
@bebekex keby mi hentym stylom hovoris, to je super dobry prejav to bol
aa inak ano , hlasove fora su naj, to mam na pol vecera aa je to skoro ako by sme mali u seba svojho naj birdzaka @bizbilio peekne to bolo, dobra rec aa @thrwtchr za hudbu ,pekňe
aa vsetko sa mu lubilo , ja mam ten najhorsi a je tak blby ze minule to moc neslo nepojde ani teraz @melancholik aaj ja chcem pocut
@zelinka neviem čo som to tam drístala a nechce sa mi púšťať a keby som si pustila tak aj tak neviem, lebo z filozofie viem hovno ale bude to niečo antické :ehm:
a mňa to čaká v máji na mature napríklad, takže sa veľmi teším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
273 komentov
máš iksfaktor!
a teraz ešte jednu verziu kde sa pokúsiš znieť kultivovane a pekne!
...nechápem.
ale musim sa *oddeliť noo .D
» vocaroo.com/i/s1mehpeBRFoy...
Nijé...wait...TOTO PRE TEBA NIE JE KULTIVOVANÉ?! TAK ROZPRÁVAM NORMÁLNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale vééééď! Iksfaktor precik! (x-faktor...googli ujo jeden)
@violinkenneth
sa ešte sťažuj že som dal za pravdu tvojmu vlastnému výroku
a... jáááj.
som vedel, ale nepochopil, lebo nemám, to len mikrofón a nevyspatosť ojebávajú v môj prospech
a @midnight určite nieeeeee
že ma tvoj výber slov vôbec prekvapil dosť na to aby rozosmial...
ale určite heeeej.
fuck off
» vocaroo.com/i/s0kI3VXPipcQ...
skoda ze mi to nejde
alebo skús @19
Nothing was recorded. Please ensure you are close enough to your microphone and your microphone is configured correctly.
» vocaroo.com/i/s1qUzfEA6XlY...
hneď po znelkách...
» www.slobodnyvysielac.sk/redata/other/pl...
» www.speakpipe.com/voice-recorder/...
Nie som si celkom istý, či toto tvrdenie zodpovedá realite, le každopádne som takýto grandiózny kompliment ešte nikdy nedostal! Červenám sa ako birdzlogo! :-S
Prispejem o chvíľku, až budem sama
@riskozvychodu
@Riskozvychodu ty máš inak pekný hlas!
@burble
a ja sa pridám no aj keď mňa ste už mali možnosť počuť
» vocaroo.com/i/s1m3kuuJrag3...
(to spievavam mojej dcére 8) )
Sľubujem, že keď zmaturujem tak skusim zorganizovať nejaké to čítanie na pokračovanie..!
mam tu mikrak len na notase a asi bude dobre zajebany, lebo kvalita je porovnatelna s nahravkou od narazu
Here goes a idem pocuvat vsetkych
» vocaroo.com/i/s0JGz7IBzkEJ...
» vocaroo.com/i/s1T9sphdH9fD...
inač veľmi sa mi ľubi toto forum
Ale beriem ťa za slovo. Keď sa najbližšie stretneme, tak budem len ticho a budem ti veeeeľmi dlho pozerať do očí. Ok? (a to je rečnícka otázka slight_smile:
Pohľaď, drahý svet,
že hlas biz ponúkol som.
Aspoň na chvíľu,
ale už ho niet..
Laurááá....tak toto ma dostalo
@alohomora ou tak som teda odhaleny... fatality death match na lokaltv som asi daboval ja potom
@sechs som rada že potešilo .D
oficiálne ľúbim všetkých ľubozvučných, čo mali vo svojom úryvku ľ alebo aspoň zneli ľubozvučne vo všeobecnosti
niekedy, behom dneška, keď ma nik nebude počuť, pridám aj ja
Mne sa paci zas ten tvoj v rustine
Hej ? Ale nedobre ešte prizvuky davam a tvrdo to znie,.. tak neprirodzene, ale ďakujem
a @sechs hodil by si sa mi do nejak rozprávky ako predčítač taký dobre počúvateľný hlas
@motorbreath som si ťa predstavila jak si to tam rozprávaš
Este jednu vec som vam nahral toustovacom deti a idem sa ucit, lebo ma vyrazia
» picosong.com/LCTT/...
Rišo ty humusák akýsi
A aký si čakala?
Na Tebe sa smejem veľmi, v pozitívnom slova zmysle! A aj novoročný príhovor sa mi páčil v Tvojom podaní!
Nájdi mi takú prácu, budem to robiť s chuťou!
nemám kvalitný mikrofón bohužiaľ :/
» vocaroo.com/i/s1GFSxLCGyPG...
rok 92, hlásateľka v rádiu
@lemontreegirlyesyeours
yes! presne tento, presne takýto mal byť tvoj!
@narazuvzdornaa
okej, ty si zas rádio z 1985, kvalitou zvuku, čiže hlas cez to príliš nepočuť, ale... aspoň dačo, keďže tvoj som si absolútne nevedel predstaviť ako by mal znieť.
vcelku príjemné, to málo čo tam je z neho počuť
( @violinkenneth )
...a musím si ísť najprv nájsť čo to je to Far over misty mountains, či to vôbec poznám...
hm
toto myslíš(te)? to je dobrééé... a neni šance , ale idem trénovať, pre tú prdel
@mayben
júúú, aký zvuččččný slovenský krojovitý!
a úplne zle to nahráva tak
a ešte vám zaspievam kroulin bek tú iuqa
» vocaroo.com/i/s17KkyLdtwQi...
a takto spievam mame!
» vocaroo.com/i/s1CnkOc2g2SP...
lol, teraz to bude trápne nevadí už som sa tu zhovadila dostatočne
Pridávam sa k @114 , fandím Tvojmu hlasu!
» vocaroo.com/i/s1TuBripidi9...
@narazuvzdornaa Ja som si vždy myslel, že máš hrubší hlas
» vocaroo.com/i/s1lkZZHn69iM...
@melancholik pch...
Skoda, ze neznasam svoj hlas
@leilla ale dakomu sa môže páčiť, sa podel oň
a ja milujem toto fórum!
aj bývalý mi furt hovoril, že by som mala chodiť spievať ľudovky ...
druhý pokus
» vocaroo.com/i/s1tZTBeHbFVt...
tretí pokus
» vocaroo.com/i/s0MazOtH5CWp...
štvrtý, prvý bez odposluchu
» vocaroo.com/i/s1nmHPGlk9LE...
...lebo proste krásna je a úžasná ale hrozne ma serie že neviem mať hlboký a jemný hlas zároveň
Inak toto je riadny moment v historii Birdzu.
nemozem hanbim sa
tusim som do forka o hanblivosti pisala, ze sa az tak nehanbim, ale asi to musim prehodnotit..
NECH SA PÁČI!!!!
(môj mikrofón na sluchátkach je skvelý, obyčajne všade zniem ešte horšie )
a pravdu má bývalý!
@silentcry
ešte lepšie
@blanc
ďalší rozhlasovohlásateľský z 80tych rokov
môj hlások ten program ani nezachytí, nechce to nahrať
lol
@piotra mne to nejde
@bluepanter nesklamal parádny kus poézie
» uloz.to/xr7cZxrR/hlas00...
@hnisavica ^___^ lotg uz asi nebude, ale mozno aj stare diely ta nadchnu este
@nicmanenapada ani ty si nesklamal, hoci tvoj hlas som až ku koncu reálne spoznal
@grinder ono si to mohol aj do toho vocaroo uploadnúť
@piotra mne sa @grinder podobá, len mohol to viac precítiť
jak som ťa počul, napadlo mi, že by možno dobre znelo Rains of Castamere v tvojom znení
a keby ma chcel niekto počuť... ODPORÚČAM pred spustením ubrať hlasitosť.
» vocaroo.com/i/s1RqFm50Mg6S...
veď skús
@antifunebracka
SE-RI-OU-SLY?
že som zvedavý aký hlas máš ty mi došlo až keď som videl že si sem hodila link, ale...
hm.
k tebe som si predstavoval silnejší, pevnejší, výraznejší, taký viac ženský, plný a prierazný...
a tento je taký že 14ročná šedá myška sa snaží znieť sebavedomo...
(ani kúsoček to nie je myslené v zlom, len to vyjadruje moje prekvapenie)
» vocaroo.com/i/s0alDfqUpbYf...
» vocaroo.com/i/s13F7jusAK2n...
pokus jedna, omg horrible
» vocaroo.com/i/s1LHT4U4uZsp...
pokus dva a ďalší nebude lebo proste... ee... a tento som si ani nepustil radšej
» vocaroo.com/i/s0z9egdZUm5g...
» vocaroo.com/i/s07klA1mybRP...
ale ináč ľudia, toto je totálka, totálne jedna z najlepších diskusií za celú históriu birdzu, čo tak zorganizovať nejaký hromadný google hangout?
Minule som počúvala takú pani v buse, mala hlas 15 ročnej dievčiny, a pri tom vyzerala na 70. Celú dobu som bola v tom, že sa nejaké dievčence rozprávajú, až keď som vystupovala nastal moment prekvapenia
a na tom že zniem nebratislavsky (alebo aspoň že to viem keď chcem) si dosť zakladám lebo celé to bratislavské znenie reči mi odjakživa pripadá hrozne ...hrubé a proste ako keby hovoril retardovaný
a vďaka.
tvoja nahrávka je kde?
@kurtka
nápodobne, tvoja nahrávka kde?
Ale tebe je nejak veselo, keď si tu vyspevuješ!
@mayben eštéééééé :happy:
...ale okej, zapisujem si ako fallback variantu
ale dobre zapis si
!!!
@motyylia @183 na Tvoj som aj ja!
...a ešte @bebekex by som chcel počuť!
...a @breakdown !
:-S
@sechs kristepane budem mať ešte aj trému že dvaja ľudia ma budú počuť minimálne
Tak toto bola čistá telepatia! Priznaj, že si cítila vibrácie na anténach hlasiviek!
Ale ináč máš ešte lepší hlas ako som čakal! Páči sa mi ten jemno-chrapľavý podtón. Keby to nevyznievalo čudne, poviem, že si to budem púšťať na dobrú noc!
Všetci sa budeme počuť, netrémuj sa!
btw.ty mas na totalku radiovy hlas niekde som videla brigadu,ze-nahravanie meditacnych textov-prihlas sa tam!
@motyylia ptm ked pridas svoj,tak ma tagni
Tak teraz si to zabodkovala. Dnes musíme byť istotne prepojení, lebo akurát dnes som z recesie presne na ten inzerát odpísal!!! A už mi inak aj odpísali, že im mám poslať mp3 nahrávku nejakého textu, aby sa vedeli rozhodnúť. Len neviem či mám šancu, keď chcú skôr "staršieho muža"
ale urciteee. vypocuju si a bude. no worries. ptm pokojne nahravku aj uverejni,vypocujeme si
Absolútne nie! Ajhľa, dôkaz!
» vocaroo.com/i/s1ugdmZ4IvQP...
» vocaroo.com/i/s0s481hHVDe3...
ukáž svoj
tak sa teš!
íííí!
(a vzhľadom na Tvoje bydlisko som vôbec nečakal takú mäkkú výslovnosť, to bolo veľmi príjemne prekvapenie! )
@midnight
tak asi nahrava
neviem, či takto naozaj znejem!
» vocaroo.com/i/s0chrJGHDqCy...
» vocaroo.com/i/s0k97thw3iJ8...
a toť ochutnávka môjho preafektovaného račkujúceho hlasu
A ja si zniem uplne inak ako v skutočnosti
» vocaroo.com/i/s1aYRIXcL33l...
Zlaty hlas mas
multiplicita hlasov, taký obláčik
@sechs prosiiim povedz ze si nerobil v hentej zumpe
» vocaroo.com/i/s1fUptMZpoXV...
a ty mas kde svoju nahravku? ci som prehliadla?
ja nemám mikrofón takže to nejde
ale možno to raz nejako vymyslím
a hej, len ja si vždy uvedomím milión rečových vád a mám nutkanie zaútočiť na logopédiu
tak toto si ja napr. uvedomujem furt a to sa ani nemusím nahrávať, ale zrazu sa len zaseknem, že preboha, ako to hovoríš, artikuluj a neslintaj
@nenavidim pekny koniec
aa inak ano , hlasove fora su naj, to mam na pol vecera aa je to skoro ako by sme mali u seba svojho naj birdzaka @bizbilio peekne to bolo, dobra rec aa
@thrwtchr za hudbu ,pekňe
aa vsetko sa mu lubilo , ja mam ten najhorsi a je tak blby ze minule to moc neslo nepojde ani teraz
@melancholik aaj ja chcem pocut
8)
» vocaroo.com/i/s1SpxBnrWJKS...
hiiii
mňa to čaká ešte len v stredu a štvrtok a potom ešte viac na písomku asi
a mňa to čaká v máji na mature napríklad, takže sa veľmi teším
@kosmiklove
inak
» vocaroo.com/i/s0idqoF0Qi04...
a ked uz mas rada tie sekery
:happy: