vcera...teda vlastne predvcerom som bol v bojnicach v zoo a ked som bol v pavilone slonov tak jedno male decko kusok odomna tusim jedlo zmrzlinu alebo nanuk nejsom si isty...a ked to dojedlo tak sa opytalo matky "mamiii? nemam lepkave oci?" a v tom moment
he ja som tiez pocula zhodou okolonosti tiez v Bojnickej zoo..ze jedno decko nazavlo zamok kostolom abo lamu kravou.. ako okey mozno teraz to nezie vobec vtipne ale vtedy som sa tak nasmiala..
no a moj brat...heh... raz sme sa bavili o svaloch a o tom, ze vdaka nim mozeme pohybovat rukami, nohami a proste tam kde su svali, tak tym mozme hybat...no a on zatrepal:
"Ujo, jojo? A sak aj moj pipik je sval a neviem s nim narabat" DD
a ujo jojo odvetil: " Neboj, to sa naučíš." DDDDDDDDDDDDDd
Alebo vzdy popletie slová.... obchod New Yourker nazval Remorker, masochista premenil na machosista a nehovorí Shrek ale Shlek....
Keď už sme pri zvieratách, moja kamoška mi minule povedala pri pohľade na jej psa(volá sa Betka), že:"Kukni, betka má anál v tvare srdiečka" som sa skoro pošťal z nej
tiež som velmi nepochopila ten vtip ale ok.....ja ked som bola mala som namiesto knedla hovorila kledna..neviem ci to je vtipne ale bolo vtipné ked predavačka v obchode hádala čo to vlastne chcem
tikalok - nie ze nemas zmysel pre humor..ale skor,asi mame prave malu predstavivost....alebo by sme museli byt pritom,aby to s nami pohlo...,lebo ani ja nicc
hm nasa matikarka ma bezne take hlasky ze "zmaz to nekonecno tam hore" a take podobne..toto tu su len slabe odvary z toho..ale nie je to ono ked to len tak citas..to proste musis byt pri tom ked sa to stane aby to bolo dostatocne vtipne
ja som mrela ked jednemu znamenu sa kupila gumenna anca a kazdy mal hlasky typu:ta sa nejako zdula,ta si hubu nezavre,a ked sfucala:ja som vravel ze bude makka ist s nami....a tak...
kks boooshe ja ked som bola v bijnickej zoo boli sme z celou triedou aj v zamku a ked sme vychadzali zo zamku trochu zo smiesnym ksichtom som pozdravila jedneho co tam ,,strasil,,a on ze zo je nabuduce na druhej strane a ja ze ok pridem ta tam nabuduce pozrietXDXDXDXDXD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ja sa nemôžem prestať smiať....toto bolo fakt milé, hned na prebudenie
ale aj ten s tymi lepkavymi ockami musel mat z toho riaden problem
"Ujo, jojo? A sak aj moj pipik je sval a neviem s nim narabat" DD
a ujo jojo odvetil: " Neboj, to sa naučíš." DDDDDDDDDDDDDd
Alebo vzdy popletie slová.... obchod New Yourker nazval Remorker, masochista premenil na machosista a nehovorí Shrek ale Shlek....
Kua tak to mohla byť prdel
A mi to trochu pripomenulo jedno video ...
Ale tak dve tyčinky koko proste, ne?