Neviem či poznáte stav, keď už idete spať a v hlave sa vám ešte preháňajú nejaké tie myšlienky. V takomto stave som bola ja, už skoro zaspávam, keď tu zrazu sa mi v hlave „objavila“ taká divná myšlienka. Už si fakt nespomínam, o čom bola, ale mala som poc
clovek si pred spankom triedi myslienky dna a vselico ine...uvazuje a tak...to aj ja mavam, ze mozem ist spat aj o deviatej ale skor, kym si "nevytriedim" myslienky, tak nezaspim, co je niekedy aj hodina aj pol
počuj, zaspávanie je vec, pri ktorej sa dá všeličo počuť, pociťovať.... mne sa pri zaspávaní občas zdá, že sa vznášam a keď znova otvorím oči, totálne sa cítim, akoby som spadol z výšky kks
Mne sa pred spaním nikto neprihovára, všetci na mňa kašlú
Síce niekedy v stave alfa, keď už slintám na vankúš, ale ešte nie som v tom pravom spánku a kúsok pootvorím oči tak sa mi zdá, že pri mojom stolíku niekto stojí, ale som príliš lemravá, aby som tam zaostrila
vitaj vo svete ktori vecsina ludi odmieta. pokial si si to nevymyslela mohol to byt hlas kohokolvek. bozi asi prave nie ale mozno nejakej tej energie co je okolo nas(anjeli) alebo niektora z inych energii ktore uz nebudme pomenovavat tak ako anjelov lebo by to vyznelo ako z rozpravky ale tak iny termin so pre to nenasla
Ja obcas ked som trochu unaveny a zavriem oci tak sa vidim ako sa zmensujem dlho dlho alebo ze sa vznasam, lietam cez steny a podobne somariny Niekedy sa mi nieco sniva a ja si nepametam ze sa mi to snivalo, lebo ja si myslim ze to sa aj stalo
Ja počujem normálne hlasy... v byte je ticho a minule sa mi prihováral Dave Gahan: Zuzka, let's sing with me! ale ja som sa normálne postavila a videla som ho halucinácie a hlasy dokopy :/ a ja mám často halucinácie, dnes všade vidím pavúky a muchy :/
@11 ehm, tak dík, ale po porade so svojím druhým Ja som usúdila, že satan to predsa len nebude:- No on by sa ti už priznal. NAJVAČŠIE jeho výťazstvo bolo, že presvedčil ľudí, že on neexistuje.
boze to sa aj mne stavalo ku koncu prazdnin ked som mal vela odsedene za kompom a malo kontaktu s ludmi normalne som sa citil ako v nejakej miestnosti kde sa rozprava strasne vela ludi a bolo im aj rozumiet.. ale to bolo ako v polosne.. ked som sa prepbral tak to bolo prec
@15 taketo veci si nevymyslam, neviem naco by to bolo dobre...problem je hlavne v tom, ze ja sama som voci takymto veciam strasne skepticka...a potom mam vnutorne boje, ked jedna strana mojho ja tomu chce jednoducho uverit a ta druha to silou mocou chce logicky vysvetlit. No a clovek aby si vybral
... taktiez pocujem hlasy a vety ked zaspavam ked sa sustredim pocujem aj cele suvetia je to velmi tazke pretoze len tesne medzi stavom bdenia a spanku tie hlasy ozivaju ... niekedy pouziju aj slova ktore som nikdy predtym nepocul ale zvycajne tie vety nedavaju zmysel niekedy zas ano ... neviem co je to ale je to zaujimave ale urcite nieje naskodu pocuvat to co ti tvoje podvedomie hovori ...
Tiež počujem hlasy keď zaspávam..Asi keď som medzi spánkom a bdením...Mám to od detstva..Kedysi som si myslela,že je to prirodzené pre každého..A má to súvislosť so zaspávaním...Ale raz som to spomenula a ostatní na mňa pozerali..........tak divne..veď viete...
Väčšinou počujem zakričať moje meno/katka,alebo kačena....a pod),alebo jednoduchú vetu......No Vždy sa preberiem...ale neberiem to vážne...
Ale raz sa mi stalo,že som počula vetu "padá sneh"..Prebrala som sa,ale brala som to ako blud...Pretože bo začiatok novembra a na sneženie vonku to ani náhodou nevyzeralo ..........Na môj šok,som sa zobudila do bieleho rána....
Inokedy som počúvala Vanesa May...a zaspávala som....V tom som počula vetu "teraz príde ticho",na to som sa prebrala a naozaj v skladbe,ktorú som počúla prvý raz nasledovalo asi 5 sekundové ticho...Vtedy som pochopila,že tie hlasy nie su len-tak...Aj keď doteraz neviem,čím sú tieto "informácie" pre mňa dôležité :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@2 u mna zas niekedy vychádzajú zo sluchátiek v mp3 a uz som si celkom zvykla
mne sa už tiež stalo, ale v podobe, že som myslel, že niečo vidím. skoro som sa posral od strachu
V druhom rade Tvoj problém je predstavivosť. Mozog je záhadná časť tela a dokáže vytvárať skutočne sugestívne veci...
ak pozitívna bol to Boh, ale ja si myslím, že to bolo to prvé.
Hmmm... tak smrtelne to zatial nie je, aspon do doby kym ti to nepovie aby si skocila pod auto
Na druhu stranu, zamysli sa preco ti ta myslienka prisla divna, alebo ci si sa s nou nestretla u niekoho ineho a iba si ju zacala analyzovat
zachranis ludstvo pred "jaštermi z pekiel"
Síce niekedy v stave alfa, keď už slintám na vankúš, ale ešte nie som v tom pravom spánku a kúsok pootvorím oči tak sa mi zdá, že pri mojom stolíku niekto stojí, ale som príliš lemravá, aby som tam zaostrila
@11 ehm, tak dík, ale po porade so svojím druhým Ja som usúdila, že satan to predsa len nebude
@13
@7 a @14 začínam si myslieť, že nie som na tom až tak zle
Ale všetkým vám ďakujem za pomoc pri riešení tejto záhady
@20 tak tie pavuky ti skutocne nezavidim
@21 hm, no dobre, keď je to taký prešibanec, ako potom viem, že ty nie si jeho posol, čo ma chce už totálne dopliesť?
@22 jasne, ze delim, predsa s mojim.....hm, ty si myslela ako duchovne?
Od diabla nečakaj nič dobré on sa ti neprizná kto je. Veď predsa "nejestvuje"
Väčšinou počujem zakričať moje meno/katka,alebo kačena....a pod),alebo jednoduchú vetu......No Vždy sa preberiem...ale neberiem to vážne...
Ale raz sa mi stalo,že som počula vetu "padá sneh"..Prebrala som sa,ale brala som to ako blud...Pretože bo začiatok novembra a na sneženie vonku to ani náhodou nevyzeralo ..........Na môj šok,som sa zobudila do bieleho rána....
Inokedy som počúvala Vanesa May...a zaspávala som....V tom som počula vetu "teraz príde ticho",na to som sa prebrala a naozaj v skladbe,ktorú som počúla prvý raz nasledovalo asi 5 sekundové ticho...Vtedy som pochopila,že tie hlasy nie su len-tak...Aj keď doteraz neviem,čím sú tieto "informácie" pre mňa dôležité :/