juj...neviete nekdo co zabera na hlavu..co ma uz tyzdem neunosne boliII?okrem takych sraciek co dostanem len na predpis.myslim,ze to neni migrena,..ja to mavam skor z pocasia.takzee?rada do zivota?...
Odporúčam navštíviť lekára - pretože to môže byť i niečo vážnejšie a pokiaľ by si nebola liečená tak by to mohlo viesť i k chronickej migréne čo by už nebolo pre teba určite príjemné.
To akože čo bola za reakcia na ten Pawlov príspevok?
To ružové je pekné svinstvo a tvoj problém neodstráni. Bolesť hlavy môže byť z chrbtice, nervov, migrény, tlaku, očí, únavy, stresu a dokonca môže to byť aj veľmi vážny problém!
ouk.ja len,ze ci je ozaj take vazne...lebo skoro kazdeho obcas boli hlava.akurat ze mna dost casto,ked je taketo horko a ked idem z tepla do zimy a tak selijako
keď je to pri zmene teploty, tak to bude z nervov. Najčastejšou príčinou takýchto bolestí je zápal zubného alebo očného nervu. Jednoznačne navštív lekára.
A dovtedy je tu zoznam voľnopredajných analgetík (liekom proti bolesti):
no mna dnes rano ,jak som vstala,tak nehorazne bolela gebula ze som myslela ze ma slahne ..
zhltla som ruzoveho kamarata ibalgina..nic..po hodine dalsieho..zas ale hodinu nic..uz som si myslela ze ma to neprejde..a po nejakej uz kratsej dobe to prechadzalo..sie ten tlak mensi v cele stale bol..ale hlavne bolo ze presiel pocit roztrnutej hlavy..
(boha u nas jak fuci vetrisko ..normalne nepocujem hudbu ..to len tak btw )
no a co sa tyka prostriedkov proti bolesti,tak uz boli vymenovane @9 tak nebudem opakovat..ale ked nic ine neni,tak aj ten ruzovy je vhodna zachrana..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
To ružové je pekné svinstvo a tvoj problém neodstráni. Bolesť hlavy môže byť z chrbtice, nervov, migrény, tlaku, očí, únavy, stresu a dokonca môže to byť aj veľmi vážny problém!
Takže odporúčam, aby si sa držala Pawlovej rady.
A dovtedy je tu zoznam voľnopredajných analgetík (liekom proti bolesti):
Acylpyrín, Aspirín, Anopyrín, Superpyrín, Acifein, Alka-Seltzer, Acylcoffin
Paralen, Panadol, Medipyrin, Calpol, Tylenol, Acifein, Ataralgin, Coldrex, Trigrip
Brufen, Ibalgin, Ibufein, Nurofen, Modafen, Dolgit
zhltla som ruzoveho kamarata ibalgina..nic..po hodine dalsieho..zas ale hodinu nic..uz som si myslela ze ma to neprejde..a po nejakej uz kratsej dobe to prechadzalo..sie ten tlak mensi v cele stale bol..ale hlavne bolo ze presiel pocit roztrnutej hlavy..
(boha u nas jak fuci vetrisko ..normalne nepocujem hudbu ..to len tak btw )
no a co sa tyka prostriedkov proti bolesti,tak uz boli vymenovane @9 tak nebudem opakovat..ale ked nic ine neni,tak aj ten ruzovy je vhodna zachrana..