Vedeli by ste mi poradit, zobrali ma na gympel do trnavy aj do hlohovca, a ja sa teraz neviem rozhodnut kam radsej. V com je Holleho lepsi od toho hlohoveckeho alebo naopak?
@candygirl - je to presne rok, čo som na Hollého zmaturovala a tie 4 roky by som si kludne aj teraz zopakovala...je to ťažké, to je jasné jak facka, ale URČITE lepšie, než gympel v HC...proste vyššia úroveň...ak si vystačíš s priemerom, tak študuj v HC...Hollého je pre najlepších a to, že ťa tam prijali asi znamená, že k nim patríš
no iba v tom že hollého je najťažší gympel v TT.. a podľa môjho názoru gympel ako gympel. aj tak musíš ísť ešte na vysokú.. a na čo si tie roky do výšky tak komplikovať ale ja by som šla asi do TT.. ale tak, podľa toho, ako ťa baví učenie...
neviem teda ako ten holleho ale v HC sa to da neni to take tazke ale zas v pohode sa dostavaju na vysky takze tak...teraz nan nadavame ale spominat nan budeme v dobrom ...teda az na par nekonecne drbnutych osob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A dakujem vam za rady , nakonec som sa rozhodla pre hlohovec