Hm new work:/(na jednej strane super..a na druhej lol)
Nj caka ma nova praca lol....Ale po pravde sa tesim aspon sa nebudem doma takto nudit jak som sa nudil dva mesiace poviem vam HOROR...nikdy viacXD...No a k teme..Mam nastupit ako staly zamestnanec na pracovisko kde som chodieval brigadovat kazde leto ako
hm tak myslim ze pre nich to bude dost brutal a mam pocit ze aj pre teba... vies si predstavit ze mas zbuzerovat niekoho o tolko starsieho? dost velka zodpovednost imho
uff.. tak to budeš mať zaujimavé.. ale určite to zvládneš.. len si treba zvyknúť a rozmyslieť si spôsob komunikácie, vedenia tých ľudí.. porozprávaj sa skôr s rodičmi alebo niekym, kto s tým má už väčšie skúsenosti.. držím palce..
#10 eraser nie New York ale New work XD.....Neboj ziadna USA cesta sa nekona to by som si musel velmi dobre premysliet teras ....A dakujem vam za vase niektore dost zaujmave nazory .........Ono islo len oto ze ich dobre poznam tak mi to bude divne spociatku...Heh inak Leadrom Oqa som bol ako 19 rocny takze toto nieje nic nove len to ze ich uz dobre poznam ..este ras diky za komenty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov