záleží od mesta a konkrétnej predajne, ale ja som nemala problém, raz som chcela tovar za tvor a druhýkrát mi nevrátili peniaze, ale poukážku v tej istej hodnote, ako bola zakúpená vec - no a splatnosť kupónu je 5 rokov, takže fajn, si myslím
To páranie pod pazuchami je bežný jav pri bundách a kabátoch z H&M. Makaj tam a buď ti vrátia peniaze alebo si kúpiš niečo iné. Alebo zahraj divadlo, že nič sa ti tak nepáčilo, že by si to chcel a potom ti vrátia peniaze.
@leilla
To že je diskusia v tejto kategórii je tým, že sa mi tá kategória najviac hodila - myslím, že je prirodzené, že človeka nahnevá, keď sa mu kabát (za nemalé peniaze), začne po pár týždňoch kaziť a to hneď na troch rôznych miestach.
S expresívnym pomenovaním kategórie žiaľ neurobím nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Dík za info
@leilla
To že je diskusia v tejto kategórii je tým, že sa mi tá kategória najviac hodila - myslím, že je prirodzené, že človeka nahnevá, keď sa mu kabát (za nemalé peniaze), začne po pár týždňoch kaziť a to hneď na troch rôznych miestach.
S expresívnym pomenovaním kategórie žiaľ neurobím nič.