Ahojte, prosím vás, neviete ako dlho trvá prevod peňazí cez internet banking? Ja (unicredit) som posielala peniaze na školu (štátna pokl.) už v stredu resp štvrtok a stále mi ukazuje, že ešte nič nedošlo do školy, ale z účtu už peniaze stiahnuté mám.
pokial viem, po novom (odkedy su IBANy) by to malo byt do 24 hod. mozno bude chyba niekde inde. ale zase, "by to malo byt", otazne je, ako je to v skutocnosti...
ta sms je ako kde, ale ja za to platim tusim 80c (ale nemam VUB, aj ked predpokladam, ze v tom nebude az taky rozdiel).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
OZATKA! Koľko mesačne sa platí sa službu aby mi prichádzali sms o zmene zostatku na učte banka VUB
ta sms je ako kde, ale ja za to platim tusim 80c (ale nemam VUB, aj ked predpokladam, ze v tom nebude az taky rozdiel).
K tým prevodom neviem, malo by to byť 24 hodín ale ani mne neprišli peniaze ktoré boli poslané 3 dni dozadu.