jako saa daa ziskať chalan dpčee preco vzdy ked niekoho cem on mna nie aebo ja jeho nie a on mna jo ? xD jako sa spravať pri chalanovi kery sa vam paači? čo sa vam ( chalanom) na baabach paači , myslim v spravanii.. a pls nepište že musi byt inteligentn
Tak mala by sa zaujimat aj o ozajstne problemy v zivote a nie len o blbosti (kto s kym,kedy,kde ideme na disko, a podobne). Mala by byt aspon trocha zhovorciva a nie furt ticho a tiez ten humor aspon stipka by nezaskodila. A samozrejme aj sympaticka
Tak holka, čo si ma chce získať musí byť aj patrične šibnutá Asi by som sa nevedel zmieriť s nudnou, nevýrečnou holkou, čo všetko robí presne podľa návodu a tak A samozrejme inteligentná
small_angel suhlasim, ale tak na mna plati ked je baba vtipna, ale nie zase priliz, musi byt zhovorciva, bo neni dobre ked je ticho potom sa aj ja alebo myslim kazdy chalan citi trapne,... dalej urcite nak je pekna, nejake tricko s vystrihom urcite neni zle ... ale zasne neprehanat! ... bud sebavedoma a nezacni mu tam trebat blbosti ze kto kde kedy s kym ... lebo tieto babske sprostosti mi chalani dako nemusime. ale aj tak si myslim ze by si sa mala spravat tak ako sa spravas normalne .. lebo potom casom ked ten chalan zisti ze aj tak niesi taka aka si myslel ze si tak sa na teba vy**be... ... asi tak nejak
@6 kazdy to dokaze pochopit z tvojho prispevku, ako bez urazky ale co je to 16 rokov....??...myslis si ze ked ma niekto 16 je zreli na vztach, lebo vztach nie je to, ze su ti prijemne dotyky inej osoby...to je len naplnanie sexuality, tvojho pudu....pozri sa ked som nemal dievca v 12 bral som to ze mam cas, lebo som maly.....v 14 ked som stale nemal nijaku som s auz zacal s tym zaobreta, vkuse sedel pred zrkadlo a snazil sa uputam mojim vyzorom a teraz par nociek pre 17 som chapem, ze mam este cas, lebo ked som pri dievcati tak vo mne prevlada ten pud sexuality nad laskou a vidim na znamych, ze ked v takomto stave vhupnu do vztahu urobia len viac skody ako radosti.....az ked budem most opravdivo milovta, vtedy vhupnem do vztahu....lebo raz sa ti pohlad na chlapca opotrebuje a ostane uz naha jeho dusa a vetdy sa mozes zhrozit, z ekoho si milovlaa...uvids vsetky jeho vlastnosti...
tymto nemyslim, ze v 16 nema nikto zacinat vztahy....kazdy dospieva v inom veku....niketo je uz pripraveny v 14 niekto v 17 niekto v 20 a nikeot nikdy...
Pokial budes kazdy vyrok zakoncovat pismenami "XD" (sťaby smajl), tak to daleko nedotiahnes a ludia Ta budu mat skor za emo ako za babu hladajucu vazny vztah... moj skromny nazor
ále, serte na vážne vzťahy. kúp mi pár pív a potom rob somnou čo chceš ale musí sa poponáhľať, aby si mi nemusela kupovať ďaľšie pivá, bo ja fungujem ako telefónny automat
a deti v tvojom veku su krute.. ..poviem ti teda to na co myslia chalani ked ta zbadaju.. ..zakomplexovana spotena emacka co ma tvar krumple ..nic v zlom, ber to tak ze su na svete aj chalani ktorym sa kila naviac pacia..ale radim hladat az ked ta to emosialenstvo prejde, lebo tym normalnejsim chalanom prijde emo primitivne, tak jak mne prislo primitivne toto forum, ...ked si nadrzana tak si kup robertka
20.. omg tak tvoj nazor.. si myslis že kazdy chalan je taky jebly jak ty ? no šak jj zato ze ty nemas rad emo..si normaalny. a kazdy komu sa pači je kkt..(poznaam takych jak si ty..) lol myslis si o sebe jaky si mudri a inteligent.. haha jebko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
naco ti je chalan? mne nepripadas zrela na vazny vztah...radsej sa len "zajebavaj" s emakmi, ale ti maju radsej chlapcov...
si trapna
sama pises ,ze sa ti nedari vo vztahoch,tak sa tam nehrn... vsetko chces cas...
Proste bud sama sebou,neboj ked to ma prijst tak to prijde...