dnes sa ma kamos pytal ze ako ma schudnut no ja som nevedel co mu mam povedat lebo ja sam som mierne pri sebe teda lubim si aj zajest a kedze chlap nie je schopny strit do huby ovsene vlocky , soju a take P******* pytam sa ci tu nie je nejaka moznost pri
ja som nikdy nemala dietu, nie som v tomto praxovo skusena, ale odborne viem, ze cez den jedz kolko potrebujes, ale po siestej by sa uz nemalo nic jest, alebo aspon par hodin pre spankom, lebo to jedlo co zjes, telo nespracuje a uklada sa v tukoch, cez den zijeme aktivne, takze mozme jest kolko chceme, teda zasa nie prezierat sa
no ja mam na to navod, ist do posilovne a tvrdo makat, ja na rozdiel od vas mam problem pribrat mam vysku 175cm a vahu som mal slabych 53kg, zacal som cvicit a podiadne jes (chcel som pribrat) a pribral som na 63kg za dva mesiace, takze ak sa chce vsetko sa da spravit, ak chcete schudnut chodte do posilovne...tot moj nazor
Jaaaj no navod nie je..Tak isto ako pre dievcata - Jest menej ako spotrebujes(cvicenim a spol.) alebo spotrebovat viac ako zjes... Taaakze bud nejest-co je blbost alebo cvicit-s tym cvicenim to hadam nebude az tak strasne,vsak vy chalani sa celkovo vela hybete, takze o trosku viac vas hadam nezabije A tiez to s tym jedenim po siestej...Aaa to je asi vsetko co viem..Vela stastiaaa
Voľakedy sa dalo na dobierku objednať naké malé vlákno, ktoré keď si zjedol, zaručene si chudol. Bohužiaľ to bola pásomnica a tú ti neodporúčam. Asi najlepšie je cvičenie a jesť s mierou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a nehovorí sa TLSTÝ ale PRIESTOROVO VÝRAZNEJŠÍ