akoze neviem ako vy ostany ,,ale ja nemam iba arachnofobiu,,ale paniky s trach so vsetkeho co si vravi hmyz alebo stvoreniam tomu blizkym ,,najde sa este niekto?
fuj hmyz.. ja mam v praci miestnost vymalovanu na zlto.. samy komar, ale to prezijem.. neikedymi tam ale nalezu take velke nechutne chlpate stonohe stonozky, co maju tykadla na riti aj na hlave a chcu mi zjest moju uzasnu ryzu! svine.. vlastne stonozky
Ako sa toho mozete bat? Ved to nic nerobi (par vynimiek sa najde ale tie u nas velmo neziju sak to je male, obcas nechutne vyzerajuce a inak neskodne Jedine co fakt nemusim je ked naprikald idem po lese alebo po vonku obzrem sa a zrazu par centi predo mnou pavucina a tam pavuk Nemam rad tieto prekvapenia
Jo a priam neznasam komare a klieste Kurvy prsive bzucavo hryzave Ale na tie plati repelent (vacsinou...)
z hmyzu ja mam rada jedine lienky, inak vobec nic nie som typ hysterickeho cloveka, ale ked mi nejaky velky bzuciaci hmyz padne do vystrihu tak prekonavam zabrany slusnosti
kmen clankonozce - podkmen vzdusnicovce - trieda hmyz... ja nemam rad osy, vcely, cmely a srsne osttane mozem...ale klieste, komare a ucholaky zabijam zo zvyky
Nevadí mi nič okrem pavúkov. Veľký,malý,chlpatý... je to jedno,proste pavúkov sa strašne bojím. Vždy keď nejakého uvidím sa začnem klepať a úplne mi prepne. Bŕŕ..
wrr ja som bola dnes vonku a v kaviarni ked sme sedeli ta odomna taky brutalny celkom velky nohaty pavucisko ..ja ocka vytrestila ze jeee! jaky brutalny!
som sa tesila jako ked som pri ceste videla srnky disappointed:podotykam nie zrazene ale zive )
no ale jako ostatne tie hmyzoidne veci nemusim..napr.take ze mravce,to ma ide slahnut kedze mam voci nim nejaku averziu alebo jak bych to nazvala ..proste neznasam,fuj..
Co sa vam nepaci na pavukoch???? Ved to je tak mily zver, nic nerobi, len si postavi pavucinku a caka, ked pride mucha a ini otravni hajzlici sa prilepia on pride zabije, zje a zas caka....
Inak pripajam zaujimaveho tvora (kto uhadne co to je?)
a specialne aby ste si vedeli predstavit ake to je asi velke
@26 suhlasim, ja proti pavukom nic nemam ale keby mi nieco take ako na tych fotkach liezlo po posteli ked v nej lezim tak asi by mi nebolo vsetko jedno
Ano ano je to "camel spider" celkom bezny v iraku, afganistane, irane a podobnych krajinach Inak je celkom pre ludi neskodny teda kasle na to ze ste tam a pokial ho vyslovene neseriete a neohrozujete tak da pokoj. To ze robite zle tak vydava vcelku prenikavy zvuk - nikdy som ho nepocul ale kamarat bol v iraku a tam to bezne pobehovalo po kempe takze tak.
@32 - kebyze sme v USA, tak ta udam za narusanie mojho psychickeho zdravia za tie videa Este stastie, ze take pavuky na Slovensku zatial nie su, pri mojej arachnofobii by som sa zblaznil...
@25 - ty si videla pri ceste srnky? Ja som raz v Ruzomberku ked som sa viezol taxikom do skoly na prednasku videl v meste dvoch chlapov a pri nich stala srnka (v meste!!!), ale to som bol zhuleny a doteraz neviem, ci tam stala naozaj alebo sa mi to len zdalo...neviem si zdovodnit ako je mozne aby v meste na ulici bola srnka, ale videl som ju...
Co by ste robili, keby ste zili na dedine napr. a to u nas nie je vela hmyzu. V australii je pavukov pozehnane, tam myslim ziju takmer vsetky najedovatejsie druhy brat ked, tam bol hovoril, ze v posteli pavuka z najsilnejsim jedom ale vraj ma male zuby aby prekusol ludsku kozu, alebo v aute im tam zila nejaka tarantula
@43 - vidis, to ma nenapadlo...je to mozne, ze to bol nejaky velky pes a ja ked som bol zhuleny, tak sa mi zdalo, ze je to srnka...ale je aj mozne, ze to bola srnka, ci nie?Neberte mi radost
a ja ze som sama .diky bohu ze nie....Moj chalan si uz o mne mysli,ze som cvok,alebo co. bojim sa ist kvoli tomu do lesa,von idem s nexutou ked lietaju tie mini-musky...Aaaaah,neznasam to
VEEEELMI sa bojim pavukov, nocnych motylov, kobyliek, vciel, cmeliakov, srsnov... Proste vsetkeho hmyzu, okrem komarov a much... tie mi az tak nevadia..ale ked vidim kobylku, idem umret.. okrem toho sa bojim vysok, velkej vody..atd atd
@51 a teraz si to precitaj este raz aby som nebol sam co sa rehoce a zda sa mu to fakt poriadne pritiahnute za vlasy
Zmarazit ta? To nevie ziadny hmyz a zotrocit? Nevymyslaj si Taky maly ubohy hmyzik? Ved ten ti nic nespravi ani keby ich boli stovky tak ti nic nemozu Jediny koho by som sa ako tak obaval su srsne
fuj minule sme mali na zahrade pohar so slamkou a ked som ten pohar brala do kuchyne tak zo slamky vysiel ucholak ci co to je. Boze to je nechutne a mame toho v zahrade plnu rit. Aaaaaaaa..
ja mam strasnu arachnofobiu a preto ked vidim nejakeho pavuka ta sa idem postrat...raz ked som bol u starých rodičov v zahrade, tak pri ich rybniku medzi dvomi kamenmi taky zltocierny pavuk bol (mal aspon 3,5 cm aj s nohami)...neviete čo je to zač????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
vám nezávidím
nooo,,tie pavuky a ani motyl by ma teda nepotesili ,,,chod odomna dalej
a ty musis za svoju spolubyvajucu zabijat tie otrsne veci?
proste fuj
preboha fuj
by som bud premalovala izbu,,alebo tam ani nepracovala
nechcem naozaj
akoze hady zaby jasterice,,uplne v pohode zboznujem
ale toto je na mna moc
Jo a priam neznasam komare a klieste Kurvy prsive bzucavo hryzave Ale na tie plati repelent (vacsinou...)
pavúkov mám rada-chytajú mi tu komárov..
jediné z čoho mám panický strach sú kliešte..
som sa tesila jako ked som pri ceste videla srnky disappointed:podotykam nie zrazene ale zive )
no ale jako ostatne tie hmyzoidne veci nemusim..napr.take ze mravce,to ma ide slahnut kedze mam voci nim nejaku averziu alebo jak bych to nazvala ..proste neznasam,fuj..
alebo take husenice alebo ucholaky..brr! fuj!
Inak pripajam zaujimaveho tvora (kto uhadne co to je?)
a specialne aby ste si vedeli predstavit ake to je asi velke
aj ked to na prvy pohlad vyzeralo ako divny blcho-všo- kliest
ale nakonec na to lepsie kukam ze jeee pavuk
A jo je to strasne rychle
Pridam par vidii
LOL toto tak na odlahcenie
@34 : kludne mozes nie je to nic strasne len pavuk ide zabit nejaku jastericu to len pawlo to moc preziva
@25 - ty si videla pri ceste srnky? Ja som raz v Ruzomberku ked som sa viezol taxikom do skoly na prednasku videl v meste dvoch chlapov a pri nich stala srnka (v meste!!!), ale to som bol zhuleny a doteraz neviem, ci tam stala naozaj alebo sa mi to len zdalo...neviem si zdovodnit ako je mozne aby v meste na ulici bola srnka, ale videl som ju...
inac mravci su hnusny,,ale prezijem,,sak uz aj v cerenom mravenisku som sedela,,,verte ze neprijemne
neboj sa nesi sama,,,,ja svojoou panikou bud rozosmejem cloveka,,alebo nadomnou kruti hlavou,,ze to sa ma boji viac nez ja jeho
co neni pravda
ja vidim ich vrazedne pohlady
no akoze vysky a vysoke vody niesu mi tiez velmi prijemne,,ale v pohode,,,da sa
ano vidim,,,sice som kratkozraka,ale citim ich pohlady,,ktorymi sa ma snazia zmrazit,,aby potom mohli zautrocit a zabit ma
Zmarazit ta? To nevie ziadny hmyz a zotrocit? Nevymyslaj si Taky maly ubohy hmyzik? Ved ten ti nic nespravi ani keby ich boli stovky tak ti nic nemozu Jediny koho by som sa ako tak obaval su srsne
ale no,,naozaj,,,vcera som mala hrozny zazitok