depends. do istej velkosti ho ignorujem, od istej velkosti mi zacne zrat nervy, a tak sa ho musim zbavit. vtedy zase zalezi od toho, ci spolupracuje s mojou snahou ho z izby nenasilne vyhostit, alebo sa urputne brani. ak sa brani a pohar mojej dobrosrdecnej trpezlivosti pretecie, tak chyti ranu zrolovanym trickom a je pokoj.
Najlepsie ked ked je niekto pri mne nech ich zabije vyhodi on ale kedze mam tu smolu ze som vacsinou doma sama a uvidim dakeho chrobaka alebo pavuka najskor zacnem kricat a obleje ma horuci pot zavne mi byt na odpadnutie potom sa rozplacem a nejako to uz zabijem alebo zavolam mame nech mi asistuje. No fobia z hmyzu robi svoje
Pavúky sú pohode, tie nechávam tak, nech si u mňa kľudne pochillujú. Komáre sú beštie, na tie som schopný aj 10 minút nehybne číhať, kým nevylezú, aby som ich dal dole pred spaním. A muchy podľa nálady, podľa toho jak moc sú otravné.
ak ide o pavúka tak ho zvyčajne nájdem v izbe o druhej ráno keď som sama doma.. vtedy na neho nastriekam celý kaser lebo mi to pripadá ako najlepšia možnosť, otvorím okno a zavriem dvere zvonku.. po 10 minútach sa vrátim do izby, zistím, že ten zmrd stále žije ale slzia mi oči a páli ma nos z toho kasera, tak po tom zvierati rýchlo hodím nejakú papuču a idem spať do inej izby
ostatný hmyz chcem vždy pustiť na slobodu ale až keď narazím do sieťky na okne, tak si uvedomím, že to asi nepôjde... vtedy volím prvú možnosť lebo balkón je ďaleko.
no pozdravím najprv, veď slušnosť káže pozdraviť a potom pokukám čo to len tak má za úmyslom a ako reaguje na mňa, či ako na obra alebo čo a potom občas sa prídem kuknúť či tam ešte je alebo ako sa vyvýja jeho životné rozhodnutie zdieľať so mnou domácnosť. Veď v byte alebo v dome je miesta dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ostatný hmyz chcem vždy pustiť na slobodu ale až keď narazím do sieťky na okne, tak si uvedomím, že to asi nepôjde... vtedy volím prvú možnosť lebo balkón je ďaleko.