Takze mam prirodzene stredne hnede vlasy a chcela by som skusit blond.Skusila som to s palette farbou zosvetlovacou co zosvetluje o 4-6 odtienou a chytilo mi to narysavo.Chcela by som sa opytat ci pri opatovnom naneseni zosvetli to uz na blond alebo stale
no najlepsie pomoze kadernicka lebo je tu moznost ze ti to chyti vselijako kuriatkovo az do zelena (videla som an vlastne oci) Ale ak to chces risknut tak skus znova ofarbit malo by to pomoct je dolezite ale spravny vybrat odtien farby a ak mas dlhsie a hustejsie vlasy tak aj dve kupit aspon na prvy krat inak skoncis s polovickou hlavy na blond a s polovickou rysavou a to asi tiez nepotesi Ale najistejsie to mas u kadernicky aby si si zbytocne nenicila vlasy
ja som si tak zosvetlovala s ciernej lebo kadernicka mi to nezosvetlila vobec! tak som si kupila 3 zosvetlovace o 5 odtienov a s tyzdnovymi prestavkami som to zosvetlovala a je to bleducke as biele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov