Hneda----rysava--blond..alebo ako z rysavej na blond
moje prirzodzene vlasy su hnede a uz dlhsiu dobu nosim rysave pouzila som palette E20 a z hnedych urobilo rysavu a vyzeralo to pekne ,,,lenze teraz by som chcela blond,,,pocula som vela negativnych komentov na palette a chcem sa spytat na ine farby na
Mam jeden uplne najistejsi recept - ohol sa a nos blondavu parochnu.. vlastne, ak budes velmi experimentovat s prefarbovanim, za par rokov to holenie ani nebude nutne, vlasy vypadnu sami..
chod radsej ku kadernicke lebo mozes dopadnut ako moja kamoska....ktora si doma robila blond melir a zrazu mala zelene vlasy potom oranzove a nakoniec s nimi nevedela co robit tak si ich zafarbila na cierne
Ja by som si na tvojom mieste nekydala peroxid na hlavu. Spolužiačka išla z blondíny na ryšavú a potom naspäť na blond, teraz to vyzerá strašne ako keby jej na hlavu niečo vyliali a dokonca aj ona ľutuje, že aké bola hlúpa, keď si tie vlasy mohla zafarbiť prípadne šampónom.
no ja som sa o toto pokúšala minulý víkend, len s tým rozdielom, že som mala červené vlasy a teraz je polka mojej hlavy oranžová ako mrkva a vrch žltý... Vyzerá to haluzne, zaujímavo, ale už mám termín ku kaderníčke, ktorá na mňa cez telefón tak nakričala, že som skoro spadla so stoličky, lebo, že vraj toto treba nechať na profesionálov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Pri blond farbe to nie je sranda, ak sa to nepodarí, vyzerá to nechutne...