Ako ventilujete alebo lepšie povedané ako potlačujete u seba hnev, nenávisť, zlobu, túžbu ublížiť niekomu, prípadne závisť? Skúste sa vyjadriť. Počúvam vás.
tak vacsinou to mam v pi... ale ked som fakt nasraty tak vzdycky jebnem nieco na zem a vacsinou sa to tyka jedla, naprd taky jogurt, potom sa mi slzy tlacia do oci ked vidim co mam upratovat
závisť nepociťujem
nenávisť neventilujem, je to pre mňa prirodzený cit, rovnako ako láska, takže nemám potrebu ju ventilovať, väčišnou som len nepríjemná na danú osobu/ ľudí, ale časom sú mi ľahostajný takže problém vyriešený
takéto stavy nepociťujem ... to sú stavy hodné zvierat ...
ak k niekomu začínam prechovávať nepríjemné pocity (nieje to nenávisť ani hnev, iba antipatia voči tej osobe kvôli niečomu, či už jej mysleniu, správaniu atď) snažím sa nájsť nejaké riešenie a kompromis, no ak to nepomáha tak osobu opustím a už s ňou nenadobúdam kontakt ... proste začína byť pre mňa zbytočné až obmedzujúce byť s ňou v styku
(nepríjemné pocity môžu byť len : ak mi osoba neustále ubližuje - či už vedome alebo nevedome, ak ku mne prechováva hnev, nenávisť alebo čokolvek čo nedokážem odstrániť - aj tak by ma to prekvapovalo, alebo nejako inak negatívne vplýva na chod môjho života, buď jej defektným správaním a tým že jej osobnosť dosť poškodzuje kvalitu môjho života alebo hociakou inou záležitosťou ktorou medzi nami vznikajú nepríjemne pocity a neschopnosť porozumieť si)
pri týchto pocitoch sa teda buď situáciu snažím zachrániť a v najhoršom prípade teda opúšťam ten kontakt ... čiže z mojej strany sa ani k pocitu (hnevu či nenávisti nedá ani priblížiť) len k nepríjemným pocitom z určitej osoby
Všelijako, kto si to má všetko pamätať. Ale tiež záleží na tom, na čo som naštvaná, prečo som naštvaná.
Ale keď niečo potláčam príliš dlho v sebe, totálne explodujem a potom som už ako zmyslov zbavená, to zažiť zrazu nechceš.
Nijak, ja som až veľmi kľudný človek. Keby ste boli so mnou niekde tak by ste pociťovali hnev, nenávisť a im podobné stavy len z toho aký som ja kľudný, nechápali by ste.
najnovšie neventilujem. Všetci mi vždy hovorili že sa mám ukľudniť a schladiť hlavu no a prečo ? Sú to všetko prirodzené pocity dané prírodou a ja ich potláčať nebudem.. keď ma niekto naserie tak mu to ukážem a nie že budem robiť nejaké dýchacie cvičenia a podobne.
ja som taký človek, že ja sa cez všetko dokážem preniesť i keď väčšinu spomínaných pocitov ani nepociťujem, takže sorry, nepomôžem .. jedine že .. maj v paži na lehátku :letim: :letim: :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nenávisť neventilujem, je to pre mňa prirodzený cit, rovnako ako láska, takže nemám potrebu ju ventilovať, väčišnou som len nepríjemná na danú osobu/ ľudí, ale časom sú mi ľahostajný takže problém vyriešený
ak k niekomu začínam prechovávať nepríjemné pocity (nieje to nenávisť ani hnev, iba antipatia voči tej osobe kvôli niečomu, či už jej mysleniu, správaniu atď) snažím sa nájsť nejaké riešenie a kompromis, no ak to nepomáha tak osobu opustím a už s ňou nenadobúdam kontakt ... proste začína byť pre mňa zbytočné až obmedzujúce byť s ňou v styku
(nepríjemné pocity môžu byť len : ak mi osoba neustále ubližuje - či už vedome alebo nevedome, ak ku mne prechováva hnev, nenávisť alebo čokolvek čo nedokážem odstrániť - aj tak by ma to prekvapovalo, alebo nejako inak negatívne vplýva na chod môjho života, buď jej defektným správaním a tým že jej osobnosť dosť poškodzuje kvalitu môjho života alebo hociakou inou záležitosťou ktorou medzi nami vznikajú nepríjemne pocity a neschopnosť porozumieť si)
pri týchto pocitoch sa teda buď situáciu snažím zachrániť a v najhoršom prípade teda opúšťam ten kontakt ... čiže z mojej strany sa ani k pocitu (hnevu či nenávisti nedá ani priblížiť) len k nepríjemným pocitom z určitej osoby
Ale keď niečo potláčam príliš dlho v sebe, totálne explodujem a potom som už ako zmyslov zbavená, to zažiť zrazu nechceš.
vždy sa to nakopí a potom je moc moc zle