@anett2 je tam samotna ekonomicka fakulta a tam to je len ekonomika vacsinou, a normalna ekonomika ako vsade inde, aj ked ti nesadne nahodou ucitel tak len mozes dufat ze dostanes E aj ked budes vsetko vediet ale nastastie takych je tam malo.
@mefistofel no dobre,ale preco ked zamestnavatel pozrie do zivotopisu,a je tam napisane spu,hned je zle?? to som pocula od viacerych,ze ked aj ekonomiku vystudujes,pracu mas len v maštaly alebo na urade
@anett2 to je blbost... to je len taka blba fama ako ze, ked budes robit grimasy ako dieta, tak ti zostanu do dospelosti
vacsinou ked sa clovek zamestnava v tejto dobe tak casto podla znamosti a ked nahodou ten z spu nemal zadnu znamost tak sa vyhovoril na skolu a nie na ludi kde je problem.... atd...
@anett2 myslím, že v prváku na SPU majú všetci nejaké rastliny alebo čo, ale potom v ďaľších ročníkoch to bude už o tom , čo študuješ presne viac menej , ale oplatí sa pozrieť si popredu aj sylaby, aby potom nebola tá kamarátka zaskočená, aké bude mať predmety ...
a inak, ževraj na FEM je ťažké sa dostať, ale potom je to v pohde
racej nech tam tvoja kamoska nejde,chodi tam moj kamarat,vystudoval to,nema pracu,ta skola je na kkt,odbory zbytocny,a aj ekonomika,a tiez sa aj tam musel ucit o rastlinkach a hnojarine.je to skola len pre tych,co chcu robit naozaj v mastaly......
@memories1 ked to vystudoval tvoj kamarat a caka ze sa mu ponuky na pracu bude dostavat kazdy den tak to je na velkom omyle... hlavne to, na slovensku je velka nezamestnanost a hlavne ekonomou je na slovensku velmi, ale velmi vela...
@anett2 ešte tak by osm podotkol, že FEM a TF sú také skôr protekčné fakulty pre detičky vplyvnejších ľudí, teda na ostatných fakultách takých nenájdete bežne , aspoň ja som nikoho takého nezaregistroval + tí niektorí z TF
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vacsinou ked sa clovek zamestnava v tejto dobe tak casto podla znamosti a ked nahodou ten z spu nemal zadnu znamost tak sa vyhovoril na skolu a nie na ludi kde je problem.... atd...
a inak, ževraj na FEM je ťažké sa dostať, ale potom je to v pohde
» www.slideshare.net/arraweb/arra-sp...