čítala som na fóre, že aké máte nezvyčajné fóbie. Tak ma teraz napadla otázka proste, že aké veci sa vám hnusia? mne sa napríklad hnusia zbytky všetkých jedál neviem prečo ..
dnes sa mi zhnusili vločky s banánom, čo som chcela jesť na raňajky, lebo z nich dáky chrobáčik vyliezol a ked som ho chcela dáko dať preč, tak spadol naspäť.. tak som to musela vyhodiť..
ale inak sa mi hnusí dosť nechutných vecí.. napríklad @1 a tak..
hnusia sa mi pochopiteľne zvratky, už len zvuk zvracania, a... podľa mňa netypicky veľmi sa mi hnusí jesť niečo po niekom... v zmysle... ak to mal v ústach a potom si to mám dať do úst ja, napríklad som kedysi dojedával nanuky po sestre, alebo keď niekto niečo je lyžičkou a potom ju mám použiť, takto to znie divne, ale občas také situácie nastanú, tak proste... to prvé obliznutie nanuku/vloženie lyžičky do úst sa mi "hnusí" viac než by sa malo, vzhľadom na to o aký detail ide, imho, ale na to som si vymyslel trik, ten prvý raz spravím rýchlo a bez rozmýšľania, a potom už je dotyčná vec obliznutá mnou, tak je moja
a potom sa mi hnusia blbci, a ľudia ktorí keď sa im nepáči môj názor, alebo fakt ktorý im prezentujem, ale nemajú na to žiadny logický dôvod, tak zaútočia na mňa, že ma vysmejú, alebo sa ku mne proste správajú ako k idiotovi. to obvykle riešim tak, že im potom odpovedám rovnakým spôsobom, problém je v tom že hraná debilita nad tou úprimnou a pravou nikdy nezvíťazí.
...potom v pomerne špecifických chvíľach (keď je niekde niečo so znásilnením - správy, scéna vo filme/knihe, atď) sa mi hnusí mužské plemeno a hnusí sa mi že som jeho súčasťou.
a potom asi ešte mnoho ďalších vecí, ale toto sú tie najvýraznejšie/najzaujímavejšie.
červíky, plutie a tie flusance na chodníku, fujjjj a vytáča ma mlaskanie pri jedle a ked niekto niekomu začne dzobať do taniera alebo sa napije z jeho pohára a tak podobne
rozkladajúce a hnijúce veci, výkaly a iné telesné produkty vrátane slín, zdochnutý a niektorý i živý hmyz a potom len také nepodstatné zhnusenia sa občas vyskytnú
hnusia sa mi odstrihnuté/odhryznuté nechty.... aj svoje nie to ešte cudzí niekto keď to niekde nechá...
inak sami hnusia aj primitívni homofóbni postarší páni, teda všetci homofóbovia, ale títo špeciálne sa mi hnusia...takí tí na štýl "aha, buzeranti idú" a všeobecne hmfb vyvolávajú vo mne tzv."spravodlivý hnev" ako som si to nazvala proste mám chuť ich strašidelne mučiť... tak isto aj keď niekto šikanuje chlapcov/mužov/nevinných ľudí a týra zvieratká, keď idú 5 (zbabelci) na jedného... proste sa mi chce grcať a vymýšľam veľmi veľmi hnusné spôsoby popravy...jedine v tomto stave by som bola schopná človeku ublížiť..
mne sa hnusí keď je MHD plná dôchodcov, keď si nejaký bez zubov prisadne a vydáva nechutné mľaskavé zvuky. A ešte keď musím počúvať rozhovor dôchodcov o ich zdravodných problémoch, bolestiach, hnisajúcich končatinách, vývodoch, hadičkách.
keď niekto odsudzuje človeka ktorého nepozná, rasizmus, výkaly, keď je niekto nahý, zvratky, krv (ak nie je moja no napr na videá zabíjačky by som sa nevedela pozerať a taktiež hocijaké vnútornosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale inak sa mi hnusí dosť nechutných vecí.. napríklad @1 a tak..
dúfam, že čoskoro padne do hnoja zabudnutia...
a príde konečne Pravda - Spravodlivosť očakávana po dvetisíc rokov.......
filip
tak, a je to vonku
ožratí ľudia
koža hada
smajlík
a potom sa mi hnusia blbci, a ľudia ktorí keď sa im nepáči môj názor, alebo fakt ktorý im prezentujem, ale nemajú na to žiadny logický dôvod, tak zaútočia na mňa, že ma vysmejú, alebo sa ku mne proste správajú ako k idiotovi. to obvykle riešim tak, že im potom odpovedám rovnakým spôsobom, problém je v tom že hraná debilita nad tou úprimnou a pravou nikdy nezvíťazí.
...potom v pomerne špecifických chvíľach (keď je niekde niečo so znásilnením - správy, scéna vo filme/knihe, atď) sa mi hnusí mužské plemeno a hnusí sa mi že som jeho súčasťou.
a potom asi ešte mnoho ďalších vecí, ale toto sú tie najvýraznejšie/najzaujímavejšie.
rozkladajúce a hnijúce veci, výkaly a iné telesné produkty vrátane slín, zdochnutý a niektorý i živý hmyz a potom len také nepodstatné zhnusenia sa občas vyskytnú
A obcas sa hnusim aj sama sebe..
inak sami hnusia aj primitívni homofóbni postarší páni, teda všetci homofóbovia, ale títo špeciálne sa mi hnusia...takí tí na štýl "aha, buzeranti idú" a všeobecne hmfb vyvolávajú vo mne tzv."spravodlivý hnev" ako som si to nazvala proste mám chuť ich strašidelne mučiť... tak isto aj keď niekto šikanuje chlapcov/mužov/nevinných ľudí a týra zvieratká, keď idú 5 (zbabelci) na jedného... proste sa mi chce grcať a vymýšľam veľmi veľmi hnusné spôsoby popravy...jedine v tomto stave by som bola schopná človeku ublížiť..
hej celkovo primitivizmus sa mi hnusí ...