Čo si myslíte o dnešnom hokeji? Prečo Slovensko prehralo? Čo zle robili?
Podľa mňa boli aj unavený zo včera keď hrali nad Fínskom. Vtedy hrali fakt úžastne a hlavne v druhej tretine. Fíni mali šťastie ale prečo tak zle naši hrali s Čechmi? ja fakt
vyhovárať sa na včerajšok? určite nie .. musíme priznať, že česi majú lepšie mužstvo a sú dobrí .. a s nami to ide dolu vodou... už nemáme takých hráčov ako dakedy .. nevedia si presne prihrávať,boja sa vystreliť atď.. možno sa ešte raz dočkáme dobrého hokeja na našej strane ako v minulosti..
no tak k tomu by som vedel povedat...po prve velke chyby..az take ze sa na nich nedalo kukat...po druhe...asi sme boli dost unaveni pretoze s finmi sme hrali vyborne...a po tretie..zabojovat aspon nejake body ziskat..
Viete čo,oni sa len pomýlili,oni vlastne nehrali hokej.Hrali úplne inú hru,ktorej pravidlá Ćesi ešte nepoznajú.A tak sme ich vlastne dostali.Česi ešte ani netušia,že vlastne my sme víťazi v tej našej hre!
Mali hrať powerplay od začiatku zápasov,ja byť tak trénerkou,otočím našu bránku opačne k mantinelu a hráme bez brankára celý zápas.Možno potom by bola remíza.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to je blbosť že by boli unavený proste im to nejde niesu zohratý
» www.birdz.sk/webka/teny555/b...
vyjadril som to dvoma blogmi
no comment..