Podľa mňa by sa ti hodil, i keď mne sa viacej páčia piercingy na strane pery. Ale ak ho chceš tak si ho daj. A nemusíš sa nikoho vypytovať....ja som sa tiež nikoho nepýtala. Tak hurá do toho.
@liisa00 Ja som moju mamu po dlhom nariekani a prosikani prehovorila aby mi dovlila do jazyka...no nakoniec som sa rozhodla že nechcem do jazyka ale tiež do brady len neveiem mne sa to asi nebude hodiť
@sprejerka01 a ja este chcem do pupka ale tam mi namina asi nedovoli..... mozno ked budem mat 18 a za svoje peniaze.... a aj ja som chcela do jazyka a nwm sa rozhodnut kde vlastne chcem
@liisa00 Takže to sme na tom podobne Ale ja si chcem dať ešte aj Tragus a Deith ako na uši si nejdem pytať povolenie od mamy Ale na pierc do brady hej ta ale ked mi do jazyka dovolila tak mi hadam aj do brady dovoli
@sprejerka01 s mojou mamou to bude horsie lebo nema ani tattoo ani piercing.......... aj tattoo by som chcela moja kamoska ma 14 rokov a má tetovanie!! pravé! dala si ho urobiť v srbsku lebo je zo srbska a tam je to dovolene ked jej mama podpise nejaky papier o tom alebo co mamina povedala ze tetovanie je skarede ked budem stara ale halooo ja som este mlada a to je moj zivot ne?? ale kerku nechcem velku..... maleho skorpiona na clenok chces nejaku kerku??
@liisa00 Hej kerku by som nejaku chcela aj viem čo ale to by som sem musela hodiť obrazok ale s ami to neche hladať...jednoducho niečo čo ma vystihuje a dava mi smer...
tak ael mne mama len tak kerku nedovolí...fuuuu ledva pierc. a nie to ešte tattoo ale ja ju snad nejako prehovorim však aj ona si cche dať...a aj tak ja tiež nechcem hend najprv by som si napr dala iba hennou a potom by som porozmyšlala :p
@sprejerka01 aj ja chcem hennu ale mne ani to mama nedovoli !!! boze CO je to 2 tyzdne??? ved v Indii to maju vsetky zeny lebo tam to je velmi popularne ale mama povedlala ze niesme v Indii a ja na to ze ale ved.... a mama ze ziadne ale a teraz chod spat (!!!) ved bolo DEVAT hodin!!!!!!!!!!! niekedy sa fakt nenavidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tak ael mne mama len tak kerku nedovolí...fuuuu ledva pierc. a nie to ešte tattoo ale ja ju snad nejako prehovorim však aj ona si cche dať...a aj tak ja tiež nechcem hend najprv by som si napr dala iba hennou a potom by som porozmyšlala :p