Važne ono to láka zmenu ale je to svetská pravda že na to maš čas aj ked sa ti možno nezdá
Viem o čom hovorím tiež som sa v 13 prefarbila a niekedy mi to poriadne poliezlo na nervy čím som si prešla s mojimi vlasmi a to len DOTERAZ. Naštastie mi prišiel rozum, ved hadam sa nebudem doživotne farbiť keď ani šedovlasce nemám.
Ak na tom tak strašne trváš tak jedine hennu aj to len raz nech sa ti vymyje inak sa jej tiež nezbavíš.
No síce je pravda , že nemám až tak svetlé vlasy, no Ďakujem za názory pýtam sa preto , lebo som sa stavila s bratom , a ak prehrám budem sa musieť prefarbiť. Vzhľadom na to , že stávka je určená na vianoce, mám čas. No tento nápad (teda stávka) ma podnietili k tomu , aby som si ich prefarbila aj tak (či už prehrám / vyhrám) Chcem čo najskôr, na skorom začiatku Leta
mne sa páčia také aké máš.. ak máš svetlú pokožku, tak tmavé by síce neboli najhoršie (stále je tu blond slight_smile: ale svetlejšia je podľa mňa lepšia takže by som do toho nerýpala..premysli si to a stávka je stávka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Važne ono to láka zmenu ale je to svetská pravda že na to maš čas aj ked sa ti možno nezdá
Viem o čom hovorím tiež som sa v 13 prefarbila a niekedy mi to poriadne poliezlo na nervy čím som si prešla s mojimi vlasmi a to len DOTERAZ. Naštastie mi prišiel rozum, ved hadam sa nebudem doživotne farbiť keď ani šedovlasce nemám.
Ak na tom tak strašne trváš tak jedine hennu aj to len raz nech sa ti vymyje inak sa jej tiež nezbavíš.