Ahojte potrebujem spojazdniť hodinky. No sú vodotesné a nedá sa vybrať baterka. Mám tam jedno koliesko a tým nastavujem čas. Nejdem mi sekundovka. Neviete mi niekto prosím poradiť??
možno by bolo fajn napísať aké hodinky, ak je to nejaký čínsky fake buď rád že sa tam hýbe vôbec niečo, a ani na niektorých normálnych hodinkách sa sekundovna nehýbe, ja mám festiny a "sekundovka" tam slúži na stopky
ťažko ti niekto poradí cez internet keď to nemôže vidieť/chytiť, proste normálne zájdi k opravárovi nech sa na to pozrie keď to nevieš vyriešiť. Možno ti ich spojazdní možno nie. Keby sa ti to nepodarilo a hodinky sú nefunkčné tak odporúčam tento obchod » www.kuponyzdarma.sk/vivantis-sk/...
Je tam veľký výber hodiniek a rôznych iných doplnkov pre mužov aj ženy + máš tam aj menšiu zľavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Je tam veľký výber hodiniek a rôznych iných doplnkov pre mužov aj ženy + máš tam aj menšiu zľavu