Takže chcem si kúpiť hodinky, ale mám problém..... Chcem bud od značky Shark, tie su super, športové japonskej výroby..... Ale doma mám všetko nemecké a chcel by som aj hodinky nemecké su Kornen a Shöne, ale tu nastáva problém - táto značka vyrába skôr
@qwedsayxc porovnávať elektriku (pre mňa a pre veľa ľudí nevyhnutnú vec) a nejaké hodinky, ktoré sú k životu o dosť nepodstatnejšie je ako porovnávať škodu 120 z nejakým novým bavoráčikom... keď už chceš nejako múdro argumentovať, tak si najprv rozmysli predtým než niečo napíšeš
@qwedsayxc strašne pochybujem, že sa na tomto fóre nájde niekto taký, kto ti odpovie, keďže toto určite nie je nejaké populárne vo väčšine... a ak aj áno, tak by ti aj niekto napísal...
my sme sa len vyjadrili k tomu, čo sme chceli a to, že sa ti to nepáči - hmm, to je už tvoj problém
neviem, co do neho narazate tvle. Vy si urcite vsetci tiez kupujete hromadu veci, co vam nesu nezbytne k zivotu.
Ked ste taki ..., tak chodte zit do nejakej chatrce a jedzte suchy chleba od rana do vecera, bo k zivotu to staci nie? + takisto 17 rocne dievca ma urcite vaznejsie problemy ako, ci je jej viac sedi modra alebo cervena bluzka alebo ma v skole jednotku abo trojku z dejepisu.
Oproti ostatnym shit foram nevidim na tom nic zle.
Osobne tiez znacky moc nepoznam. Ja mam Tissot a zatial som spokojny.
Keby som ich poznala...a tak tazko kupovat hodinky, ked nemas ujasnene, ja ani sebe neviem dobre vybrat. Stacia mi na mobile, lebo nerada nosim doplnky.
@qwedsayxc značky, ktoré tu menuješ nepoznáme....mal by si skúsiť niečo od Hilfigera, alebo Korsa.....my sme skôr za elegantnejší štýl, ktorý je nadčasový a využiješ ich dlhšie.....
hodziny nepoznám, osobne by som volil elegantné ale záleží k akému vkusu inklinuješ ty sám. Ak sa premávaš zo 70% v šušťakoch tak ti budú elegantné na *****
@votviraq a čo tak namiesto toho, aby si na mňa bezdôvodne útočil, by si začal logicky uvažovať nad tým, prečo to tak je, že niekto nemá ani na chlieb? si fakt myslíš, že je to tým, že sa nevedia o seba postarať? no ako hovorím, najprv sa poriadne zamysli a potom útoč do niekoho, keď budeš mať dôvod...
@hovnovhlave prosím ťa, každému je jasné, že @votviraq má pravdu.... Už som ti písal, ak niekdo nemá na chlieb, a ja si kupujem hodinky je to katastrofa -ale ked ty čumís jak kokot do PC a potom platís rovnako elektrinu tak je to v pohode?
Alebo.... Kolko más doma tričiek? Prečo nemás maximálne 2? Vsak ti to stačí, jedno budes nosiť týžden, potom ho vyperes a budes nosiť druhé... Vsak načo mať 50 tričiek, ked niekdo nemá na chlieb!!!
A kdovie či aj ty nemás náhodou hodinky, a nikdo nevie za koľko....
@qwedsayxc Votvíraq ma vždy pravdu......tu sa debilné deti hrajú na nete na záchrancov sveta.....ale jedna Matka Tereza tu už bola, takže je to zase len nehanebné kopírovanie.....ľudia nemajú čo papať a ty si kupuješ hodinky??- to je argumentácia 5 ročného dievčaťa s detskou mozgovou obrnou....
@qwedsayxc každému je jasné? no každému asi ťažko, keďže aspoň traja ľudia nado mnou komentovali tak isto ako ja... idem ďalej... že čumím jak kokot do PC??? no prepáč, ale ja PC využívam na potrebné veci, hlavne na štúdium, takže ak mi ideš nadávať len kvôli tomu - no nech sa páči, len je to dosť odveci... a elektrina? ty mi ideš rozprávať, že míňam elektrinu na zariadení, ktoré patrí medzi to, čo najmenej "žere" v celej domácnosti? ďalšia dobrá vec na zasmiatie...
no a tričká... no 2 určite nemám, nepotrebujem chodiť do spoločnosti ako nejaký smradľavý bezdomovec a keď už sa tak oháňaš elektrikou - časté pranie by mi tú elektriku tiež moc nešetrilo... no a taktiež ich nemám 50, mám ich primerane na to, koľko potrebujem a úplne to stačí... a nie nemám hodinky, považujem to za zbytočnú vec, keďže čas je v dnešnej modernej dobe už skoro všade... keby som hodinky používal, tak vôbec nereagujem do tohto fóra, lebo by ma to nijako nezaujímalo... to je všetko
@votviraq ty máš vždy pravdu? a čo tá prvá reakcia na mňa? nezdalo sa ti to trochu neľudské? ja som si v tomto fóre len vyjadril svoj názor a to, že sa tebe nepáčil, tak fajn, ja to beriem... a beriem aj to, že si sa vyjadril k môjmu názoru... ale neberiem to, ako si sa k tomu vyjadril, dalo sa svoj nesúhlas vyjadriť aj bez rôznych nadávok a dalo sa to vyjadriť rozumne...
nehanebné kopírovanie? koho prosím ťa kopírujem? ja som tu len zdelil svoj VLASTNÝ názor a ako som už povedal, že sa to niekomu nepáči, ja to beriem... predsa je jasné, že platí 100 ľudí, 100 názorov...
naozaj si myslíš, že je to argumentácia hodná 5-ročného dievčaťa s detskou mozgovou obrnou? no to máš asi dosť zvrátené životné hodnoty, kamarát...
takže fajn chlapci, že ste ma donútili napísať takýto román... majte sa tu dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a niekto nemá ani na chlieb v dnešnom svete...
my sme sa len vyjadrili k tomu, čo sme chceli a to, že sa ti to nepáči - hmm, to je už tvoj problém
Ked ste taki ..., tak chodte zit do nejakej chatrce a jedzte suchy chleba od rana do vecera, bo k zivotu to staci nie? + takisto 17 rocne dievca ma urcite vaznejsie problemy ako, ci je jej viac sedi modra alebo cervena bluzka alebo ma v skole jednotku abo trojku z dejepisu.
Oproti ostatnym shit foram nevidim na tom nic zle.
Osobne tiez znacky moc nepoznam. Ja mam Tissot a zatial som spokojny.
Alebo.... Kolko más doma tričiek? Prečo nemás maximálne 2? Vsak ti to stačí, jedno budes nosiť týžden, potom ho vyperes a budes nosiť druhé... Vsak načo mať 50 tričiek, ked niekdo nemá na chlieb!!!
A kdovie či aj ty nemás náhodou hodinky, a nikdo nevie za koľko....
@qwedsayxc každému je jasné? no každému asi ťažko, keďže aspoň traja ľudia nado mnou komentovali tak isto ako ja... idem ďalej... že čumím jak kokot do PC??? no prepáč, ale ja PC využívam na potrebné veci, hlavne na štúdium, takže ak mi ideš nadávať len kvôli tomu - no nech sa páči, len je to dosť odveci... a elektrina? ty mi ideš rozprávať, že míňam elektrinu na zariadení, ktoré patrí medzi to, čo najmenej "žere" v celej domácnosti? ďalšia dobrá vec na zasmiatie...
no a tričká... no 2 určite nemám, nepotrebujem chodiť do spoločnosti ako nejaký smradľavý bezdomovec a keď už sa tak oháňaš elektrikou - časté pranie by mi tú elektriku tiež moc nešetrilo... no a taktiež ich nemám 50, mám ich primerane na to, koľko potrebujem a úplne to stačí... a nie nemám hodinky, považujem to za zbytočnú vec, keďže čas je v dnešnej modernej dobe už skoro všade... keby som hodinky používal, tak vôbec nereagujem do tohto fóra, lebo by ma to nijako nezaujímalo... to je všetko
@votviraq ty máš vždy pravdu? a čo tá prvá reakcia na mňa? nezdalo sa ti to trochu neľudské? ja som si v tomto fóre len vyjadril svoj názor a to, že sa tebe nepáčil, tak fajn, ja to beriem... a beriem aj to, že si sa vyjadril k môjmu názoru... ale neberiem to, ako si sa k tomu vyjadril, dalo sa svoj nesúhlas vyjadriť aj bez rôznych nadávok a dalo sa to vyjadriť rozumne...
nehanebné kopírovanie? koho prosím ťa kopírujem? ja som tu len zdelil svoj VLASTNÝ názor a ako som už povedal, že sa to niekomu nepáči, ja to beriem... predsa je jasné, že platí 100 ľudí, 100 názorov...
naozaj si myslíš, že je to argumentácia hodná 5-ročného dievčaťa s detskou mozgovou obrnou? no to máš asi dosť zvrátené životné hodnoty, kamarát...
takže fajn chlapci, že ste ma donútili napísať takýto román... majte sa tu dobre