Nazdys, dlho som nic nehladala, chcem nieco na hladanie stylovych, zaujimavych hodiniek do 50,okolo50 mozno kusok viac ak sadnu Take,ze Neff,Adidas, niektore swatchky su celkom fajn, aale stale som nenasla taky fakt dobry link najdeme?
Hodinky v tejto cenovej relacii nemaju uspokojit tuzbu zakaznika, ale vrecko obchodnika. Na tvojom mieste by som si priplatil a kupil nieco poriadne, uz len z toho dovodu, ze mineralove sklicko pri pravidlenom noseni dlho nevydrzi.
@jjastor pred dvoma rokmi som chcela za 30tak som zvysila limit aaale ked ja chcem aby sa mi pacili a neboli klasicke a ked medzi nimi nebyva niekedy ano rozdiel ked su o 10€ viac len v cene takze za 50 je stale malo? ani vodotesne nepotrebujem do 30m
hehe, dobra pamat viem viem, vtedy som sa nevedela dopracovat k ziadnemu eshopu, furt len nejake ukrajinske stranky... ale teraz uz len cakam na sviatok nejaky, aby som si ich mohla objednat :-S
@tasha5 50e je stale malo, ak teda hladas nieco poriadne a si rovnaky maniak do hodiniek ako ja Treba vsak povedat, ze panske a damske hodinky sa dost lisia a damam castokrat "nezalezi" na tom co maju na ruke, nakolko ich ludia neriesia az tak ako panske. Dolezite je aby sedeli a vyzerali pekne na prvy pohlad, kdezto panske hodinky si ludia viac vsimaju ci uz zeny alebo muzi spracovanie, kvalitu a samozrejme znacku. Je to sposobene tym, ze zeny maju viac moznosti doplnkov a muzi maju okrem hodiniek este manzetove gombiky, no casto nevidiet, ze by mal muz kvalitne manzetky, bez kvalitnych hodiniek
Materialy, znacka, hodinovy strojcek to su vsetko faktory, ktore ovplyvnuju cenu.
Kazdopadne ti odporucam pozriet aj drahsie modely a potom si vybrat tie, s ktorymi budes najviac spokojna a ktore sa ti budu najviac pacit a nasledne hladat podobnu, ale lacnejsiu alternativu alebo pockat a dosporit deficit.
Ak by si mala akekolvek otazky, kludne sa pytaj, no v najblizsich dnoch tu nebudem. Urcite navstiv hodinkarstvo/zlatnictvo, ono castokrat hodinky v realite nesadnu, resp. vyzeraju odlisne, ako na fotografiach a pozri si watchshop.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@mojdedo aspon pokus o vtip
@artusios , no to urcite
» www.ziziztime.com/shop/whatever-i...
hehe, dobra pamat viem viem, vtedy som sa nevedela dopracovat k ziadnemu eshopu, furt len nejake ukrajinske stranky... ale teraz uz len cakam na sviatok nejaky, aby som si ich mohla objednat :-S
to uz co ked musis cakat na sviatok, no totoooooo cong inak luc
Materialy, znacka, hodinovy strojcek to su vsetko faktory, ktore ovplyvnuju cenu.
Kazdopadne ti odporucam pozriet aj drahsie modely a potom si vybrat tie, s ktorymi budes najviac spokojna a ktore sa ti budu najviac pacit a nasledne hladat podobnu, ale lacnejsiu alternativu alebo pockat a dosporit deficit.
Ak by si mala akekolvek otazky, kludne sa pytaj, no v najblizsich dnoch tu nebudem. Urcite navstiv hodinkarstvo/zlatnictvo, ono castokrat hodinky v realite nesadnu, resp. vyzeraju odlisne, ako na fotografiach a pozri si watchshop.com