Neviem či už nie je neskoro v mojom veku, ale chcem sa naučiť hrať. Nepoznáte niekde kam by som mohla ísť a naučiť sa ? Niekam, kde sa naozaj oplatí ísť ... Najlepšie by bolo v NR alebo okolí. Nechcem aby do mna hustili len teorie. Dakujem
@mato6666663 aku pevnu volu? vsak chce sa naucit hrat, bude chodit na hodiny aj tak si bude musiet kupit tu knihu atd..., aj tak sa to bude musiet naucit takze ked sa to tak zoberie lebo inak by nevedel hrat, ucitel na klavit je potom zbytocnost
zdar, názor, že učiteľ je zbytočný je absolútna blbosť, ak by to bolo tak, všetci dobrí hudobníci by boli samouci (nehovorím o hráčoch o troch akordoch, to ani niesú hudobníci)... čo sa týka teórie, je veľmi dôležitá, pri improvizácii a skladbe ti otvára svet hudobnej matematiky. Poznám jedného chalana, učí na ZUŠ v Trnave teóriu a klavír. Ak máš záujem, TS.
@thenightwatchman pozri sa napriklad na mna, ja neviem ani jednu notu a dokazal som zahrat "pre elisku" a podobne skladby a nemal som ziadneho ucitela a ani ziadnu knihu....
ucitel je dobry maximalne tak pre male dieta aby ho ktomu dohnal lebo sam to nebude robit, len ked uz ma 16(ako uvazdza) tak myslim ze uz asi vie co chce a nikto je na to nemusi nahanat. teraz si uz staci zohnat len knihu to je dobry ucitel.
Naučíš sa. Ale naučíš sa zle, neefektívne, pomaly a so zlozvykmi (ktoré ti budú časom pri iných technikách len a len vadiť.). Nenaučíš sa štruktúru cvičenia nových vecí atď. Učiteľ posúva výučbu do úplne inej roviny. No a výrok : "ucitel je dobry maximalne tak pre male dieta aby ho ktomu dohnal lebo sam to nebude robit" by si mal povedať takému Bártovi,kt. napriek tomu, že má 42 rokov stále chodí k hlasovému pedagógovi... a je to vidieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ucitel je dobry maximalne tak pre male dieta aby ho ktomu dohnal lebo sam to nebude robit, len ked uz ma 16(ako uvazdza) tak myslim ze uz asi vie co chce a nikto je na to nemusi nahanat. teraz si uz staci zohnat len knihu to je dobry ucitel.