Ja mám v autobuse šťastie na veľmi "príťažlivých" a "voňavých" ľudí, čiže na svoj vzhľad seriem. + Keď idem večer domov aj tak vždy vyzerám strašne a bez žehličky to nezmením.
ku mne si nikto nikdy nesadne buď to bude preto, že som až taká veľmi škaredá...alebo že cez tie sluchátka nepočujem ľudí, čo sa pýtajú, či si môžu sadnúť... ups...dilema čo z toho?
vobec nie.. lebo niekedy ked mam dobru naladu, tak si ku mne ludia radi sadnu a velakrat sa stane, ze nie.. lebo som dlhovlasy temny kkt ktory sa na vsetkych mraci... xD
keď som predvčerom cestovala busom, predo mnou sedeli dvaja počernejší pripití, vedľa mňa jeden, a za mnou piati v päťke ... tak teraz si mám čo o sebe myslieť?
Ja keď chodím do školy autobusom tak tam väčšinou bývam jediné dievča a sem tam nejaká tá tetula, pretože celá moja škola je v tom buse napratané... A vedľa mňa si nikdy žiadny chalan nesadne ja nechápem prečo jednoducho môže byť napráskaný autobus totálne a ja mám vedľa seba vždy prázdne sedadlo takže radšej to vôbec nehodnotím
ad 1) ľudia majú radi pohodlie. VŽDY si radšej nájdu voľný dvojflek, než sa k niekomu tískať... ani ja nevidím dôvod tlačiť sa pri nejakej jebavej ženskej, keď sa o sedadlo ďalej môžem vyvaliť jak pán
ad 2) je TOĽKO faktorov pri výbere sedadla... napr. ja najradšej sedávam v cca. 3-4. rade a zásadne napravo
takže pokiaľ nevyzeráš a nepáchneš ako SOCKA, tak je tvoj vzhľad nie druhoradý, ale asi tak desatoradý
ku mne si tiež nikto nikdy nechce v buse sadnúť ..... až keď nie je miesto ani v batožinovom priestore , tak potom si niekto horko-ťažko prisadne ... musím byť strašne škaredá ....alebo ich odrádza môj pohľad " ťahaj z tato do pi*i"
Rada sedím sama, aby som sa vyhla starším ľuďom, hlavne v lete, lebo tam je risk, že budem celý čas pri ľudskej kanalizácií (nechcem nikoho urážať ). Takže vyberám viac menej len podľa veku.
vzhlad ani nie.skor sa mi zda ze musim na ludi posobit velmi negativne a divne a tak a nikto nema chut so mnou sediet. a ked si niekto prisadne tak zas dufam ze si co najskor odsadne
a nie, nehodnotím, skôr podľa toho tak trochu hodnotím povahu/názory daného/psychologické rozpoloženie daného človeka (ktorý "mal šancu" si prisadnúť, lebo to mal po ceste, videl som že pohľadom skúma voľné sedačky, a že si vybral niektorú inú, a rozmýšľam čo tým o sebe prezradil)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
lebo aj ja to robím, tiež si prisadám ku krajšie vyzerajúcim ľudkom
ad 2) je TOĽKO faktorov pri výbere sedadla... napr. ja najradšej sedávam v cca. 3-4. rade a zásadne napravo
takže pokiaľ nevyzeráš a nepáchneš ako SOCKA, tak je tvoj vzhľad nie druhoradý, ale asi tak desatoradý
Ale tak napríklad keď je polka autobusu prázdna, tak je to už také že možno kvôli tomu vzhľadu ,ale inak myslím že skôr nie
ked si ku mne uz niekto sadne vzdy je to nejaky dedo ..........
a nie, nehodnotím, skôr podľa toho tak trochu hodnotím povahu/názory daného/psychologické rozpoloženie daného človeka (ktorý "mal šancu" si prisadnúť, lebo to mal po ceste, videl som že pohľadom skúma voľné sedačky, a že si vybral niektorú inú, a rozmýšľam čo tým o sebe prezradil)
keď sedím celú cestu sám, tak je to tým, že nechcú moju výsosť obťažovať - majú rešpekt pred mojou krásou;
hoci je pravda, že občas sedím sám preto, lebo zhodou okolností mám práve arómu a vzhľad bezďáka