tak podla mňa je pohoda čistý shit ,lebo ked som tam bol pred troma rokmi na prodigy a boli tam aj gárbič (nevím jak sa to píše) tak celý fest ,strašna nuda ,je to také pre rodinky a vysoké socialne typy, Hodokvas ked tam bol iggy pop ,living color atd atd to bolo iné kafčo, to bol BORDEL a slobodná zem ,tento rock idem na rage against the machine do rakuska ( NOVA ROCK) na cypress by som tiež rád ,uvidím ako s penazmi
Ja nenadavam, na nikoho, ale poprosila by som kedy Folkgrapp nekydal na organizaciu.
Pohoda a Hodokvas su dva rozdielne festaky, ktore sa nedaju a nemozu porovnavat. Hodokvas je zazitok leta, je to oslava zivota a oslava jasnej mysle. Pohoda je poooooooooooooooooohodicka, pre rodinky a pre vsetkych , kazdy ma svoje plus a minus, ale hodokvas je v ramci oraganizacie basen. Je tam zorganizovane vsetko co ma byt a je to tak ako to ma byt. "Hodokvas je anarchia a rockendroll "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
skoda, ze ma len dva dni ale bude zas vsetkym na letisku krasne
/www.hodokvas.sk/
dufam ze sa mi to podari,lebo keby som zmeskala sex pistols tak by som to asi vazne neprezila....
Do konca marca listok na minikvas zdarma
Fat boy slim, Lou Rhodes, Midi lidi,Audio bullys, Hexstatic,Puding pani Elvisovej,Gocoo,
Na to musím určite isť
Pohoda a Hodokvas su dva rozdielne festaky, ktore sa nedaju a nemozu porovnavat. Hodokvas je zazitok leta, je to oslava zivota a oslava jasnej mysle. Pohoda je poooooooooooooooooohodicka, pre rodinky a pre vsetkych , kazdy ma svoje plus a minus, ale hodokvas je v ramci oraganizacie basen. Je tam zorganizovane vsetko co ma byt a je to tak ako to ma byt. "Hodokvas je anarchia a rockendroll "
"Hodokvas je anarchia a rockendroll"
Mýliš si pojmy a dojmy.
Nuz kazdy mame radi to svoje