Ja som začal s hokejom v 18-tich a rok na to sa uvažovalo, že budem robiť kapitána slovenského mužstva na Olympijských hrách. Bohužiaľ som sa potom zranil a odvtedy som prestal hrať hokej viac menej preto že ma to prestalo baviť.
nie...samozrejme ak mas neuveritelnestrasnekurevskyvelky talent tak ano, ale inac..
/decka hraju hokej od troch rokov a ty uz nemas ziadnu sancu ich dobehnut... mozno keby trenujes 6 hodin denne tak ti odpadnu nohy a v 20tke mozes ist na okres...nechcem ti kazit iluzie ale nema to cenu
neviem ale tak pozri sa niekto napriklad hrava futbal za dedinu v poslednej lige a zrazu sa stane zazrak a nejak sa dostane do prvej ligy cize mozno sa aj tebe moze podarit nieco podobne lebo tak urcite mas nejake skusenosti aspon amaterske ked ho chces zacat hrat nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
/decka hraju hokej od troch rokov a ty uz nemas ziadnu sancu ich dobehnut... mozno keby trenujes 6 hodin denne tak ti odpadnu nohy a v 20tke mozes ist na okres...nechcem ti kazit iluzie ale nema to cenu
Profesionálne? Nonsens...