mne sa tiez strasne pacia dlhe vlasy, ale nic nemam ani proti vyholenym... len je na tom zle... ze ked ma niekto taky zvlastny tvar hlavy... no to je jedno...
viac sa mi páčia dlhé vlasy, ale zase keď som bol "plešatý" alebo ostrihaný na nulatrojku, tak nemusím umývať vlasy a starať sa o nich, takže je to celkom fajn
Je to vpohode ak clovek ma riedke vlasy alebo nejaku plesinu a niektorym to proste sekne ze maju taky tvar hlavy. A hlavne schne to rychlo a lahko sa umyva kedysi som chodil aj uplne naholo
sedi to asi jednemu človeku z 1000-ky...takze tak.a co sa tyka mna-radsej mam na chlapoch typ ucesu ,,vyliahnute kura"-zboznujem sa prehrabovat vlasmi...a hola hlava ma dost desi a nepaci sa mi
Ja nosím štýl - BEZĎÁK - to znamená že ráno miesto učesania hodím na seba kus gélu prehrabem sa vo vlasoch a za pár minút mi to uschne a som strapatý ako strašiak - a je to fasa
tak môj brat si hlavu pravidelne holí, je to hrúúúúza (pred vojnou mal dlhééé to bola ešte väčšia hrúza ...mne sa krátkovlasí absolúúútne nepáčia, závisí od vkusu, ja si na vlasoch potrpím, za naj považujem Moserov look z Rexa v druhej sérii tuším, mmmm
komu sa to hodi, tomu sa to hodi niektori su s tym neuveritelne sexi!! ale zas niektori vyzeraju, ako keby sa im na hlave roztopila plastova flasa s telovou farbou...
je to pekne ale len na niektorych ktorym to ide....lebo daktori holohlavi su bez vlasou smiesny....no ale taky VAN DIESEL no tak tomu sa povie ina kava
No ale ako vždy existuje zlatá stredná cesta - nespať na stanici, no napriek tomu vyzerať dokonalo bezďácky, bývalý spolužiak je dokonalým zástupcom tohto štýlu ... A spí v mnohomiliónovom dome ... Škoda, že nemám fotku, vyzerá vždy ozaj brutálne ...
Aj ja som bol kedysi ortodoxným zástupcom bezďák štýlu, ale bohužiaľ ma prepadla povrchnosť tak si raz za pár dní tie vlasy aj učešem
No entuziazmis k bezďáctvu mi zostal aspoň čo sa oblečenia týka, ale ako správny totálny pokrytec chodím do školy v nejakých rifliach a nie v teplákoch
ja som rád ked mám uplne oholenú hlavu. ale úplne na kožu, nech mám takú peknú plešinu. aby som mohol ludom na ulici robit prasátka do očí odrazom z mojej vyleštenej gebule.
pravidelne si holim hlavu a za boha by som si nenechal narast vlasy.
nemusim sa vobec cesat, ako vstanem, tak idem a mimochodom: zaistim tak, ze sa o mna nebudu zaujmat sliepky, ktore si chalana vyberaju podla ucesu. vid asi 99% prispevkov od nasej jemnejsej polovicky...
hola hlava sa mi velmi nepaci... kedysi som mal dlhe vlasy ... tak skoro po pleca... no cez leto som s tym sekol a isiel na trojku .. a od vtedy... tak na 9-12
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale ja mám rada dlhé vlasy
inak nie kazdy holohlavy je nacek, jedneho som sa na to spytala a on ma zabil ze prekonal rakovinu... trapas :/
Przníš štýl bezďák nejakým humusným gélom, mor na teba!
Myslíš tohto? mne moc sexi nepripadá ...
No ale ako vždy existuje zlatá stredná cesta - nespať na stanici, no napriek tomu vyzerať dokonalo bezďácky, bývalý spolužiak je dokonalým zástupcom tohto štýlu ... A spí v mnohomiliónovom dome ... Škoda, že nemám fotku, vyzerá vždy ozaj brutálne ...
No entuziazmis k bezďáctvu mi zostal aspoň čo sa oblečenia týka, ale ako správny totálny pokrytec chodím do školy v nejakých rifliach a nie v teplákoch
Musia jednoducho vediet, ze co im asi viac pristane
no tez som za dlhe vlasy.. ale s plešatymi sa bavim a su to dobri ludia
» obrazky.4ever.sk/obrazky/najhors...
Ta aľe to je Vin Diesel ...
ale zas naopak, chalani s dlhými vlasmi sa mi hnusia
a orli uz davno neni to co byval v piratoch z karibiku
aj ked mozno niekomu sa to hodi
nemusim sa vobec cesat, ako vstanem, tak idem a mimochodom: zaistim tak, ze sa o mna nebudu zaujmat sliepky, ktore si chalana vyberaju podla ucesu. vid asi 99% prispevkov od nasej jemnejsej polovicky...