používam epilátor (ETA dynamic) a na tie kratučké chĺpky čo nevytrhne tak tie oholím žiletkou........ a hoci epilácia bolí, tak máš aj na 2 týždne pokoj....
ja som pouzívala rozne epilátory (Philips, Eta, Braun) ale po tyzden objavili sa mi vyrázky na podpazusi. Potom som vyskúsala holiaci, je to lepsie teraz
@ellababy omg, epilátor na podpazušie?! však by som umrela od bolesti. takisto intímne partie ani keby ma z kože drali.
inak keď sa ti robia vyrážky, poradím ti fakt dobrú vec, a to Weet depilačný krém, ktorý si nanesieš, počkáš pár minút a zotrieš takou umelohmotnou "stierkou". Aj ja som mala probémy s vyrážkami v podpazuší, tak som si ho začala kupovať a bolo to super. Bohužiaľ to však ide dosť do peňazí, takže si ho kupujem už len sporadicky...ale účinkuje na 100%.
ja normalne ziletkou a vyhovuje mi to .... dokonca ked som si raz nohy vyepilovala tak mi chlpky spevneli a ztmavli a pri ziletke nie...takze ja jednoznacne ziletkaa je to aj bez bolesti
najprv som si holila epilátorom, asi 3 roky, hodadsky to bolelo a nech mi nik nehovorí, že to vydrží 3 týždne, po týždni to už cítiš a vždy zarastajú chĺpky. Tak som prešla na žiletky a vyhovuje. Rýchlo a jednoducho.
@9 ten mam aj ja a pouzivam ziletky iba na podpazusie a medzi nohami...
ruky a nohy epilator
skusala som aj depilacne pasiky Veet ale su naprd...polka chlpov ostane aj po ich odstraneni... najucinnejsi, az na niekolko tyzdnov je ten upilator, na tu bolest pri odsranovani chlpov sa da casom normalne zvyknut
ja somtiez niekedy zufala....ziletka fajn..tak na jeden den...mam take sproste clpky ze druhy abo treti den po oholeni sa dedaju oholit do hladka...vyhodia sa vyrazky...ostavaju bodky a podobne...epilator super vec ale zase chlpky zarastaju...a tie super kremy?kokso nech somvyskusala aky kolvek pomaly to s chlpkami ani nepohlo...som normalne uz uvazovala o laseri...ale budem si musiet najskor nasetrit riadne mastnu sumicku...fuf...
to máte pravdu ja som jedine za holenie. sú aj tie peny a všetky prípravky k tomu aby si potom nemal problémy, telové mlieko, aby si nemal suchú pokožku...ja nemám hodinu na to aby som sa epilovala..:S už sa stalo, že som ukradla priateľovi jeho Gilette
no toto to sa neda len tak privlastnit, teraz ked si vybojovali tolko veci....Gilette je aj pre nas ked tak chceme nabuduce si kupim to a potom on bude kradnut mne
myslis stealth???? kde sa da kupit? hladala som pred niekolkymi tyzdnami, ale nikde ho nemali... (( tiez som pocula ze je dobry, ale ja som ho chcela kupit bratovi...ale ked je taky dobry, mohla by som ho kupit aj sebe
ahojte prosim vas chcela by som sa vas spytat nieco...tyka sa to holenia...neviem ako mam mame povedat ze sa chcem holit...vzdy sa holim potajomky aby ma nikto nevidel...ale uz sa to neda a tak sa nemozem ani oholit a potom so chlpata...tak sa vas chcem spytat ze ako to mam mame povedat..viete ja nemam s mamou taky vztah ako vacsina dievcat ze si vsetko rozpravame...vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
inak keď sa ti robia vyrážky, poradím ti fakt dobrú vec, a to Weet depilačný krém, ktorý si nanesieš, počkáš pár minút a zotrieš takou umelohmotnou "stierkou". Aj ja som mala probémy s vyrážkami v podpazuší, tak som si ho začala kupovať a bolo to super. Bohužiaľ to však ide dosť do peňazí, takže si ho kupujem už len sporadicky...ale účinkuje na 100%.
ruky a nohy epilator
skusala som aj depilacne pasiky Veet ale su naprd...polka chlpov ostane aj po ich odstraneni... najucinnejsi, az na niekolko tyzdnov je ten upilator, na tu bolest pri odsranovani chlpov sa da casom normalne zvyknut
este by som rada vyskusala aj voskovu depilaciu
inak epilacia ma bolela na prvy a druhy krat teraz uz vobec