Čaute, chcem si kúpiť holiaci strojček stojím aj pri limite do 28€ s poštovným najlepšie by som chcel frézkovy mám objednaný Philips HQ 6940 lenže potreboval by som na batérie takže ešte môžem zrušiť objednávku preto sa chcem spýtať aký by ste mi odporuči
Neni som v tom odborník ale neni to tak trochu nehygienické ? Dokážem sa zmestiť do 29 € a v nayku majú Philips HQ 6927 akumulatorový celkom by mi to vyhovovalo ale nejak sa mi pozastal rozum nad planžetovým
@tlstyholub Tak ale každý máme inú pokožku resp. inak reaguje niekto ma citlivú atd. čož som ja taký že sa vždy zo žiletku podráždím, tam dole a podpazušie na to je žiletka jak vyšitá ale ma nasrala jedna vec že ten Philips 6927 nemá zastrihávač ale ten predošly a vyšší model zas ho majú ale neni su na batérie Neviem či sa aj taký predáva aby bol na baterie,obsahoval zastrihávač fuzov v jednom a jasne že hlavicový pretože tie plantážové su určené len pre strniská a tie frezové na strnisko aj pre dhlšie fúzy Inak s tým oholím hrud a brucho nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme