hladká pokožka mi vydržala tak dva dni a koniec,navyše som sa skoro vždy porezala.
teraz mám epilátor a neviem si ho vynachváliť,isteže,epilácia nie je práve najpríjemnejšia,ale radšej ju znesiem raz za čas akokeby som mala mať krvavé nohy od strojčekov
@ashlee no ja zas uvažujem nad kúpou epilátoru.. akú máš značku? je výhodné radšej si priplatiť a kúpiť si aj dáky s tým chladiacim účinkom, či to bude stejne rovnaké? a.. bolí to až tak? ja sa bojím to skúšať
no mne vydrzi hladka pokozka takmer cely mesiac a vobec to nie je take hrozne a krvave - akurat su po tom cervene bodky (kedze to trha chlpok aj z korienkom tak je to logicke)
prve - druhe holenie strasne boli ale po case su chlpky jemnejsie a uz to neboli vobec
no tak ja som uvazovala nad epilatorom ROWENTA EP 7910 D0 Access Fresh Air...kde prud vzduchu ochladzuje opkozku a tym sa znizuje bolest. je tam nadstavec na epilaciu podpazusia a oblasti bikin....alebo...ROWENTA EP 7970 D0....je to to iste len nema tie nadstavce ale nadstavec odnimatelnu holiacu hlavicu.....neviemsa medzi nimi rozhodnut tak preto som zalozila tudu diskusiu.....chcela som vediet ake mate skusenosti s holiacim strojcekom
mam doma holiaci strojček zn. remington, ale po skúške som verný žiletkám gillette, wilkinson mi moc nesadly........................ak ti môžem poradiť nehol sa xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
hladká pokožka mi vydržala tak dva dni a koniec,navyše som sa skoro vždy porezala.
teraz mám epilátor a neviem si ho vynachváliť,isteže,epilácia nie je práve najpríjemnejšia,ale radšej ju znesiem raz za čas akokeby som mala mať krvavé nohy od strojčekov
prve - druhe holenie strasne boli ale po case su chlpky jemnejsie a uz to neboli vobec
ja si po epilacii chladim nohy ladom a je to lepsie ako pocas holenia s tym vzduchom kedze mna to pali az po chvilke
neviem,tie s chladiacim systémom sú možno šetrnejšie,ale bolí to tak či tak,ja mám na mojom nejaké masážne guľôčky či čo to je
tie spočiatku veľmi nepomáhali,ale poviem ti,po kúpeli to skoro vôbec nebolí.
neboj sa,treba vyskúšať keby si videla mňa prvý raz,zasmiala by si sa niekoľko dní som sa na to odhodlávala