@anniedecadence inak to bolí, ale teraz je skvelá metóda, takým hnedým cukrom, úplne málo do bolí, je to prirodzené pre pokožku a má to rovnakú trvácnosť ako voskovanie
depilačným sprejom... teplý sused mi vravel že si to nastriekal na hruď a namiesto 10 minút to tam nechal 3 a pol hodiny, priškvarilo mu to k pokožke, smrdel celý byť a následne sa 8 hodín holil čo nie a nie to dať dole
@purenarcissism ten cukor mi pripomenul ako tam u arabov v dedinách tak nejak ženským komplet strhnú.... že bolesť neskutočná...ale oni sa neserú
@purenarcissism ja som teraz čítala upálenú za živa... proste tam v tých dedinkách ženská znamená menej ako zviera... a fakt sa tam zo žiadnym amoniakom nesrali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@purenarcissism ten cukor mi pripomenul ako tam u arabov v dedinách tak nejak ženským komplet strhnú.... že bolesť neskutočná...ale oni sa neserú
@bart987 také múdrosti si nechaj pre seba
hoperpohroma