@fxx neviem ako by to vyzeralo, ale je to zvláštne, nakoľko je to práve časť nôh, ktorú si ani ženy veľmi nezvyknú holiť Ale ak máš problémy s nadmerným ochlpením, skús si ich skrátiť, alebo si ich jednoducho ohoľ, ak sa ti to tak bude zdať krajšie, kašli na ostatných, je to tvoje telo
@fxx keď si oholíš stehná tak si ohol rovno celé nohy...bude vyzerať divne keď budeš mať chlpy len dole... ...ale tak je to každého vec...ak si chceš oholiť len stehná tak je to tvoja vec... ...
ja ano prirodzene.. ale na chalanoch mi to hrozne vadí... nepokladám to za chlapčenské... by ma asi šlahlo keby má frajer lepšie oholené nohy ako ja.. jednoducho prirodzenosť je mužská
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Vyzeralo by to strašne blbo ak by som si oholil LEN stehná?
Ignorujte hlavnu otázku,a odpovedajte na moju
Áno, bolo by to hrozné
A inak mne sa náhodou páči, keď má chalan oholené nohy To je nechutnééé také chlpaté!
@murcatko preboha s čím si to mám skrátiť? strojčekom na vlasy?
Vyzerá to tak divne,lebo stehná mám OVELA chlpatejšie ako nohy dole
ano holim si nohy a nie preto zeby mi bolo chlby na nohach vidiet, jednoducho preto lebo je to omnoho lepsi pocit
Nie ja si holim len bielka
P.S. Hajzelbaba to ma len z clenkov
@fxx keď si oholíš stehná tak si ohol rovno celé nohy...bude vyzerať divne keď budeš mať chlpy len dole... ...ale tak je to každého vec...ak si chceš oholiť len stehná tak je to tvoja vec... ...
Ani si zuby neumývam, ani sa nesprchujem, ani si hlavu neumývam, nestriedam ponožky ani spodné prádlo. Oblečenie už vôbec nie.
@fxx tak to by teda vyzeralo skôr ako nejaká stávka ako seriózne oholenie
Tiež si myslím.