Nie neholím si ruky.Je to divné.Ale ked si niekto holí a chce tak prosím.A ja pokial nemám chlpy na rukách ako spomínaná gorila tak si ich holiť ani nebudem...
neholím, ak by som začala už by som si ich musela holiť v kuse...ale poznám také baby aj chalanov a je mi to v podstate jedno, ak sa im to páči nech si ich holia, depilujú, atď ale ja nebudem
ale mne to príde strašne čudné že si niekto behá so žiletkou po ruke resp. že by si tam dal voskové pásiky a tak.. jediné čo chápem keď si nejaká bruneta ktorej to fakt vidno odfarbí.. nechápem načo to holiť
@majuri by si si nemyslela ze je to kokotina keby si bola ja ked ja mam take smisne chlpy, tenke, huste a dlllllhe mam srst ked sa zjezim, lenze svet od tohto pohladu som uz usetrila
@rheia to je len optický klam, zrezaný chlp sa zdá byť hrubší no NIE JE!
keď ti tie zholené vypadajú a narastú nové, ktoré majú vrchol zúžený, tak sa zdá, že sú jemnejšie, ale NIE SÚ.
Toto je len mýtus, ktorý vzniká v puberte, keď sa mladý chlapci (dnes už aj dievčatá) prvýkrát oholia a po každom oholení majú tmavšie a silnejšie chlpy. Ale to je dôsledok toho, že dospievajú.
su ludia, co si musia holit ruky... napriklad vyskumnici, kroti robia s jemnou elektronikou, aby znizili riziko vzniku elektrostatickeho naboja a tym polarizacie danej elektroniky...
spolubývajúca to robí, a zdá sa mi to celkom desivé, síce to nevyzerá zle(v porovnaní s mojimi yeti-ovskými rukami ), ale keď náhodou sedíme vedľa seba pri stolíku alebo v električke a obtriem sa jej o ruku, je to strašne nepríjemné, proste také to strniskové pichanie. takže si myslím, že je lepšie, keď má niekto tmavé ale mäkké chĺpky, než taký šmirgel.
bože to už koho napadne si ich holiť? uznávam keď v extrémnych prípadoch, si to daju ludia vydepilovať, ale holenie nikdy! veď to musí byť nepríjemne na dotyk a navyše budú ešte viac a častejšie zarastať
Ked som bola mladšia tak som si ich oholila,ale teras to ľutujem.Až tak strašne nepichám ale nieje to také aké bolo a ešte ich mám teras oveľa väčšie ako predtým ://ale už mi to je jedno .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
keď sa už človek silou-mocou chce zbaviť chlpov na ruke tak nech ide radšej na depiláciu a nie holiť to
Radšej akokoľvek chlpaté ruky, než neprirodzene hladké (tie chlpy tam proste MAJÚ byť), alebo ešte horšie - vyrastajúce pichlavé, jak dikobraz
@helliumka prepac, neodolala som predtave teba ako deky
tie vyrážky potom vám neprajem..........
NIE, nebudete mať potom tmavšie, hustejšie chlpy
to len slepačí mozoček si myslí
keď ti tie zholené vypadajú a narastú nové, ktoré majú vrchol zúžený, tak sa zdá, že sú jemnejšie, ale NIE SÚ.
Toto je len mýtus, ktorý vzniká v puberte, keď sa mladý chlapci (dnes už aj dievčatá) prvýkrát oholia a po každom oholení majú tmavšie a silnejšie chlpy. Ale to je dôsledok toho, že dospievajú.
HAWK